stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ba
ba
1 22.09.2019 09:57:22

SENZACIJA na Hrvaškem, DINAMO na KOLENIH: Lani ste bili srečni, zdaj se vam GNUSI

Jurij Kodrun
Po sijajni podobi v ligi prvakov modri ostali praznih rok na domačem prizorišču.

Nogometaši Dinama so prejšnji teden blesteli v 1. krogu skupinskega dela lige prvakov. Na svojem stadionu so ’povozili’ Atalanto, Josipa Iličića in soigralce so premagali s kar 4:0, predstavili so se v zares sijajni luči. In dejstvo je, da nihče ni pričakoval, da bi jim lahko le nekaj dni pozneje spodrsnilo v domačem prvenstvu. Tudi zato, ker so gostovali pri Varaždinu, ki na prvih osmih preizkušnjah niti enkrat ni okusil slasti zmage.

A zgodila se je senzacija, gostitelji so senzacionalno slavili z 1:0, edin gol je v 62. minuti dosegel kamerunski vezist Guera Djou. Trener modrih Nenad Bjelica je v primerjav z obračunom s članom serie A zamenjal kar devet igralcev, počival je tudi Petar Stojanović.

Strateg aktualnih prvakov je igralcem, ki niso izkoristili ponujene priložnosti, poslal ostro sporočilo. "V prihodnje bom manj rotiral. V prejšnji sezoni je to delovalo odlično, zdaj pa se vam HNL gnusi. Lani ste bili srečni v HNL, zdaj se vam gnusi. Ampak ni problema. Imamo igralce, ki bodo dali vse od sebe in za katere je dres Dinama sveti. Ne zanimajo me menedžerji, novinarji ter takšna in drugačna potiskanja kogarkoli. Igralci morajo spoštovati Dinamo, ki jih redno plačuje. Trener odloča o tem, kdo bo igral, jat pa porabljam veliko energije, da bi bili vsi zadovoljni. Potrpežljivosti ni več," je bil jasen Nenad Bjelica.

Članki iz rubrike