Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 22.09.2019 08:29:36

Barcelona v šoku, POLOM ima epske razsežnosti: Ali je obupal tudi trener? Besede, ki povzročajo skrbi ...

Reuters
Barcelona je na sobotni tekmi španske liga izgubila proti lanskemu drugoligašu.

Granada je še v lanski sezoni igrala v španski drugi ligi, letos pa ji je po dveh letih uspel povratek med elito. A po petih odigranih krogih je v tem trenutku največje presenečenje sezone, po nepopolnem petem krogu pa je celo vodilna na lestvici španske lige, za piko na i je v soboto na kolena spravila veliko Barcelono.


Pred domačimi gledalci je slavil z 2:0, v Barceloni pa se je po tem neuspehu prižgal alarm. Tako katastrofalnega začetka v sezono domačega prvenstva navijači ne pomnijo že leta, očitno je obupal tudi trener Ernesto Valverde. Španski strokovnjak ne ve, kako v red spraviti igralce, njegov stolček se pošteno maje, vodstvo španskega velikana pa mu bo očitno dalo še eno priložnost.

"Zaskrbljen sem, ker na gostovanjih nikakor ne pridemo do dobrega rezultata. V gosteh smo odigrali že štiri tekme, to je že zaskrbljujoče. Nekateri igralci so se nam pridružili pozno, ampak nihče ne igra dobro. Že res, da smo prevladovali, ampak priložnosti si ne znamo pripraviti," je po tekmi govoril trener Barcelone in dodal: "Še naprej se bomo trudili. Jasno je, da to za nas ni dober začetek. Igralci se trudijo na zelenici, na koncu pa je za vse odgovoren trener. Včasih izgubimo, pa si poraza ne zaslužimo, tokrat si zmage zagotovo nismo zaslužili."

Članki iz rubrike