volodimir zelenski, oleksander sirski Svet24.si

Prvi mož ukrajinske vojske presenetil: Ukrajina ...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 22.08.2019 13:20:26

STARA ZAMERA? Spor? UBIT vodja NAVIJAČEV. Življenje mu je vzel 17-letnik

Profimedia
Verjetno policija nikoli ne bo prišla do dna temu, zakaj je bil ubit vodja navijačev, ki je bil ustanovitelj navijaške skupine in tudi fotograf.

V predmestju Dunaja so našli truplo 57-letnega Fritza Durasa, katerega so ubili v noči na torek. Ubil ga je 17-letni znanec, ki je bil policiji že znan kot nasilnež. Duras je bil vodja navijaškega kluba dunajske Austrie, celo eden od ustanoviteljev navijaške skupine Austria80. Duras je imel tudi svojo spletno stran austria80.at, kjer je predvsem objavljal fotografije s tekem Austrie, delal pa je tudi za fotografsko agencijo Robert Zolles.
Policija je za umor izvedela, ko je v torek zjutraj 17-letnik javil, da v hiši v predmestju Dunaja leži truplo in da ga je on ubil. Po izjavah dunajske policije je storilec že stari znanec policije, ki se je zdravil pri psihiatru, policiji pa naj bi se javil po predhodnem pogovoru z zdravnikom. Duras in morilec sta se nekaj mesecev poznala, usodnega večera pa sta se srečala v mestu in potem odšla domov, kjer naj bi se zgodil prepir, Duras pa je umrl zaradi udarca s topim predmetom po glavi. 

Članki iz rubrike