ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
8 22.08.2019 11:13:31

Maribor je rekel 'NE': Televizija Slovenija načrtovala prenos OBEH TEKEM, a se to ne bo zgodilo!

Grega Wernig
Današnjo tekmo Maribora si boste lahko ogledali v neposrednem televizijskem prenosu na drugem programu Televizije Slovenija, povratno pa na slovenskem športnem programu.

Danes se bo Maribor v Bolgariji pomeril z Ludogorcem, prvo tekmo zadnjega kroga kvalifikacij za ligo Europa pa si boste lahko ogledali tudi v neposrednem televizijskem prenosu. Vsi tisti, ki ne boste odpotovali v Razgrad, boste lahko Mariborčane spremljali na drugem programu Televizije Slovenija, a to velja le za prvo tekmo.


A velja dodati, da slovenska nacionalna televizija povratne tekme iz Ljudskega vrta ne bo prenašala, o čemer so odločali v Mariboru. Vijoličasti so namreč pravice za prenos tekme Maribor - Ludogorec prodali slovenski športni televiziji Sportklub, dvoboj bo na sporedu naslednji četrtek, začel se bo ob 20.15. Maribor naj bi se tako odločil predvsem zaradi 'zvestobe', saj je Sportklub zraven že od začetka letošnje evropske sezone.

Po drugi strani pa bodo tekme Maribora v skupinskem delu lige Europa, če se mu bo tja seveda uspelo uvrstiti, na sporedu na drugem programu Televizije Slovenija, dvoboje skupinskega dela elitne lige prvakov pa prenašata Kanal A in Sportklub.

Članki iz rubrike