denar2 Dobra karma

Koliko denarja imamo, odloča matrica našega imena

Anika Horvat Svet24.si

Anika res že drugič v pričakovanju?

POL2020423GIL2622zt Reporter.si

Patološka janšofobija na eni in odrešenjsko ...

aleksandra sadowska Svet24.si

FOTO: Želela je črne, zdaj je oslepela

33237601_10215838954103822_4379490890880647168_n_0 Necenzurirano

Novi poslanci: "udbovec", strokovnjak za zvonove, ...

chang (3) Njena.si

Špela Grošelj je bila kar naenkrat videti drugače

hana rodić3 Njena.si

Hana razkriva: Šov v hiši s pomočjo alkohola?

rb
rb
0 22.08.2019 10:52:22

ZAPLETLO SE JE! Štirikratni prvaki tega NISO PRIČAKOVALI

Grega Wernig
Nepričakovane preglavice v boju za vrh lestvice.

Štirikratni prvaki so prvenstvo v drugem kakovostnem razredu tekmovanja na sončni strani Alp začeli kot 'brezdomci'. Zaradi prenove igralne površine v njihovem Športnem parku so dozdajšnja tekmeca (Beltinci, Koper) gostili v Ajdovščini in prevladovalo je prepričanje, da se Borivoje Lučić in njegovi varovanci v mestu burje ne bodo zadržali pretirano dolgo. Da bodo odigrali tekmo ali dve, ampak zdaj je pred njimi že tretja proti Dobu (v soboto ob 17. uri) in nikakor ne bo zadnja.

"ND Gorica sporoča, da bo zaradi zapletov pri prenovi igralne površine v Športnem parku, ki jo izvaja Zavod za šport, domače tekme še naprej potrebno igrati v Ajdovščini. Zavod za šport je s prenovo zelenice začel v začetku julija. Po prvih napovedih je bilo pričakovati, da bodo morali plavo-beli v Ajdovščini odigrati vsaj dve domači tekmi. Igrišče še ni pripravljeno za igranje, zato se bo čas gostovanja na ajdovskem stadionu podaljšal. Klub si prizadeva, da bi Zavod za šport zelenico Športnega parka uredil do 8. septembra, ko nogometaše ND Gorica čaka domače srečanje s Krškim," so zapisali na spletni strani goriškega drugoligaša in dejstvo je, da bi lahko daljša odsotnost od doma vplivala na tekmovalne dosežke, nemogoče se je izogniti tudi finančni izgubi.

"Dvoboj s Koprom je bil denimo eden izmed takšnih, ki bi na stadion v Novi Gorici privabil lepo število gledalcev. Saj jih tudi v Ajdovščini ni bilo malo, ampak pri nas bi jih vsekakor bilo več in ekipa bi imela temu primerno podporo. Toda tako pač je in prizadevati si moramo, da bi to v čim manjši meri vplivalo na tekmovalne dosežke. Ne sme vplivati. Treba se je prilagoditi nastalim razmeram. Seveda bi bilo bolje, da bi igrali v Novi Gorici, in tega si tudi želimo, a že pred začetkom sezone smo vedeli, da se bomo za nekaj časa preselili. Ne, to ne sme biti izgovor za karkoli," pravi športni direktor Miran Burgić.

Članki iz rubrike