vuk (na desni) Svet24.si

Primer Miran Vuk: dajal je lokali, kar bi moral ...

sagadin1 Svet24.si

Razjezila sem se, ko so mi rekli, naj si ...

planeti Svet24.si

Tedenski horoskop: doseči se bo dalo veliko, a bo...

vuk (na desni) Svet24.si

Primer Miran Vuk: dajal je lokali, kar bi moral ...

Cook-Eat-Slovenia-Strujkli- Odkrito.si

Popotniki iz tujine navdušeni nad slovenskimi ...

ljubezen-na-vasi Njena.si

Razkrito: Nikoli mu ni pisala, parček ustvarila ...

Zmago Jelinčič Njena.si

Kaj je ubilo Monikino ljubezen do Zmaga?

rb
rb
0 22.08.2019 10:52:22

ZAPLETLO SE JE! Štirikratni prvaki tega NISO PRIČAKOVALI

Grega Wernig
Nepričakovane preglavice v boju za vrh lestvice.

Štirikratni prvaki so prvenstvo v drugem kakovostnem razredu tekmovanja na sončni strani Alp začeli kot 'brezdomci'. Zaradi prenove igralne površine v njihovem Športnem parku so dozdajšnja tekmeca (Beltinci, Koper) gostili v Ajdovščini in prevladovalo je prepričanje, da se Borivoje Lučić in njegovi varovanci v mestu burje ne bodo zadržali pretirano dolgo. Da bodo odigrali tekmo ali dve, ampak zdaj je pred njimi že tretja proti Dobu (v soboto ob 17. uri) in nikakor ne bo zadnja.

"ND Gorica sporoča, da bo zaradi zapletov pri prenovi igralne površine v Športnem parku, ki jo izvaja Zavod za šport, domače tekme še naprej potrebno igrati v Ajdovščini. Zavod za šport je s prenovo zelenice začel v začetku julija. Po prvih napovedih je bilo pričakovati, da bodo morali plavo-beli v Ajdovščini odigrati vsaj dve domači tekmi. Igrišče še ni pripravljeno za igranje, zato se bo čas gostovanja na ajdovskem stadionu podaljšal. Klub si prizadeva, da bi Zavod za šport zelenico Športnega parka uredil do 8. septembra, ko nogometaše ND Gorica čaka domače srečanje s Krškim," so zapisali na spletni strani goriškega drugoligaša in dejstvo je, da bi lahko daljša odsotnost od doma vplivala na tekmovalne dosežke, nemogoče se je izogniti tudi finančni izgubi.

"Dvoboj s Koprom je bil denimo eden izmed takšnih, ki bi na stadion v Novi Gorici privabil lepo število gledalcev. Saj jih tudi v Ajdovščini ni bilo malo, ampak pri nas bi jih vsekakor bilo več in ekipa bi imela temu primerno podporo. Toda tako pač je in prizadevati si moramo, da bi to v čim manjši meri vplivalo na tekmovalne dosežke. Ne sme vplivati. Treba se je prilagoditi nastalim razmeram. Seveda bi bilo bolje, da bi igrali v Novi Gorici, in tega si tudi želimo, a že pred začetkom sezone smo vedeli, da se bomo za nekaj časa preselili. Ne, to ne sme biti izgovor za karkoli," pravi športni direktor Miran Burgić.

Članki iz rubrike