tovornjakar Svet24.si

Tovornjakar vijugal mimo Celja, kriva je bila ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 16.08.2019 16:33:09

RAZKRITJE LETA! Zakaj Messi v uvodnih minutah ni aktiven v igri? Trener pojasnil, KAJ V RESNICI POČNE !?!?

Profimedia
Da Lionel Messi tekme začenja rezervirano in počasi, na prvi pogled nezainteresirano, potem pa iz minute v minuto stopnjuje ritem. Tako pravijo številni, ki vsakič od prve minute opazujejo Argentinca.

Trener Barcelone je za prilogo Financial Timesa razkril, kaj se v uvodnih minutah tekem v resnici dogaja z Messijem. Ernesto Valverde je svetu pojasnil nekaj težko verjetnega, skoraj že bizarnega. Številni so bili namreč na začetku, ko tekma še lovi pravi ritem, mnogokrat polni kritik na račun najboljšega igralca Kataloncev, češ da se le vleče po igrišču, da ni aktiven v igri svoje ekipe, da daje vtis, da ne želi sodelovati v akcijah.


Tu je pravi razlog. Messi naj bi imel zelo dobre razlog za svoje početje. Valverde namreč trdi, da Messi v uvodnih minutah študiozno spremlja nasprotne igralce, opazuje vsak njihov gib in v svoji glavi pomni slabe točke vsakega od njih. "V nadaljevanju tekme se začne vključevati v igro, takrat pa tudi dobro ve, kje je tekmec najbolj ranljiv," je razlagal strateg Barcelone.

V istem zapisu znamenitega časopisa je spregovoril tudi predsednik katalonskega ponosa Josep Bartomeu in povedal, da se je že večkrat zgodilo, da klub ni uspel pripeljati kakšnega igralca, ker se je ta enostavno ustrašil hude konkurence v ekipi. "Ne smem razkriti imen, vendar veliko zelo vrhunskih igralcev, ki so danes pomembni členi svojih ekip, so si - potem, ko smo bili z njimi že vse dogovorjeni - v zadnjem trenutku premislili. Dejali so, da ne želijo sedeti na rezervni klopi."

Članki iz rubrike