Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
16 16.08.2019 15:43:02

BESEDE, KI TRESEJO ŠTAJERSKO! Oglasil se je Zahović in naredil nekaj, česar ni ŠE NIKOLI!

Grega Wernig
Zlatko Zahović se je opravičil za besede, ki jih je izrekel po tekmi s Taborom.

Zlatko Zahović je po tekmi s Taborom dvignil precej prahu. Trener Darko Milanič je po zmagi in pred povratno tekmo tretjega kroga kvalifikacij za ligo prvakov ponudil odstop, ki pa ga Zlatko Zahović ni sprejel. Še več, to je uporabil kot napad proti tistim, ki so žvižgali trenerju, med drugim pa dejal: "Trener je človek, ima ženo in otroke. Lepo je rekel: 'Zmagal sem, pa mi žvižgajo.' Ni kriv on, krivi smo mi v klubu. Dovolili smo, da se je ustvarilo stanje, ko lahko vsaka čistilka žali klub in trenerja. Tega ne bom več dovolil. Malomeščanstvo ne bo nikoli prišlo v klub. Malečnik in Miklavž ne bosta pljuvala po NK Maribor. Malečnik in Miklavž nista NK Maribor! Zahvala za podporo pa gre violam." Seveda so bile to besede, ki so naletele na buren odziv, po nekaj prespanih nočeh pa se je Zahović spet oglasil. Z opravičilom, ki so ga lahko preberete v naslednjih vrsticah.


"Spoštovani navijači! Namerno sem odlašal z opravičilom, da se izlijejo vse kritike, ki jih sprejmem kot povsem upravičene. Moje sporočilo v pogovoru po sobotni prvenstveni tekmi niti po naključju ni želelo biti posredovano v tej smeri.
Bilo je zelo napačno povedano, še slabše interpretirano. Moj namen ni bil nikogar užaliti, nisem govoril o posameznikih, ampak o prispodobah, ki pa so bile prenešene preveč neposredno in povsem zgrešeno. Iskreno se opravičujem vsem, ki so jih moje neprimerne besede prizadele. Vsi dobro veste, da sem eden od vas oz. od nas," je prek uradne spletne strani mariborskega prvoligaša sporočil športni direktor Maribora Zahović.

Značke: zahović, maribor

Članki iz rubrike