škof, Trst, Enrico Trevisi Svet24.si

Papež Frančišek prihaja na obisk v Trst, ...

nadiža Svet24.si

Karmična prognoza za julij: test partnerskih ...

rok snežič Necenzurirano

Računsko sodišče razkrilo, kdo je največji ...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
2 02.08.2019 07:51:00

ŠOKANTEN neuspeh bivšega trenerja OLIMPIJE! Dosegel sem DNO, to je NAJHUJŠI PORAZ v moji karieri!

alesfevzer.com
Marko Nikolić je izpadel iz Evrope.

Ne samo Olimpija, danes žaluje tudi njen bivši trener Marko Nikolić. Strokovnjaku iz Srbije se je zgodilo skoraj nepredstavljivo. Njegov Fehervar, ki se je še nedolgo tega imenoval Videoton, je izpadel iz kvalifikacij za ligo Europa, zanj pa je bil usoden predstavnik – Liechtensteina! Vaduz sicer igra v drugi švicarski ligi, pa vseeno. Madžari so bili veliki favoriti in dejansko so prvo tekmo dobili z 1:0. Toda na povratni so se opekli. Redni del se je končal z 1:0 za Vaduz, ta je nato v 100. minuti zabil še drugič in senzacionalno napredoval.


Nikolić je po tekmi priznal, da je dosegel dno. "Prav nobenega dvoma ni, da je to moja najhujša noč, odkar sem trener tega kluba. Še več, rekel bi celo, da je to največji neuspeh v moji celotni karieri!" je bil do sebe neizprosen nekdanji trener Ljubljančanov, ki ga je s klopi odnesla afera z Blessingom Elekejem. Potem je dodal: "Dobili smo, kar smo si tudi zaslužili. To je pač šport. Gola Vaduza je težko pojasniti, kakor je težko pojasniti, da smo zapravili 20 velikih priložnosti."

Bi Beograjčan lahko ostal brez službe? "Ne želim govoriti o tem, kaj se bomo pogovarjali znotraj kluba. To je interna stvar. Se pa strinjam, da nekaj moramo urediti. Vprašanje le, kako," je bil skrivnosten strokovnjak iz Srbije.

Članki iz rubrike