sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

nu
nu
0 29.07.2019 15:56:53

Zadnji PORAZ je predsednika Reala prisilil, da GLOBOKO SEŽE V ŽEP: TAKŠNE pondube doslej ŠE NI BILO!

Reuters
Prijateljska tekma med Realom in mestnim tekmecem Atelticom, ki je slavil kar s 7:3, je dala misliti predsedniku galaktikov Florentinu Perezu.

Slednji namerava zdaj z vsemi topovi udariti na nogometni tržnici.

Poletni prestopni rok je v Madridu zelo pester, Real je pripeljal kar nekaj igralcev, za njih zapravil prek 300 milijonov evrov, a očitno še nima dovolj.

Velika želja trenerja Zinedina Zidana je, da bi v slačilnici videl tudi svojega rojaka Paula Pogbaja. Kako resno si ga Madridčani želijo, pove že naslednji podatek, ki so ga objavili pri španskem Sportu. Galaktiki so konec tedna Manchester Unitedu za francoskega vezista poslali nemoralno ponudbo. Gre za vsoto, kakršne klub še ni odštel za nikogar!



Real je rdečim vragom ponudil, da Pogbajevo pogodbo odkupi za vrtoglavih 160 milijonov evrov. Toda zdi se, da tudi to ne bo dovolj, da bi se na Old Traffordu ločili od svojega zvezdnika.

Podpredsednika kluba Eda Woodwarda naj bi zadovoljila samo ponudba v višini 200 miljionov evrov, sicer s poslom ne bo nič. No ja, verjetno bodo zdaj spet sledili novi pogovori in pregovori glede končne cene.

Realov rekord, kar zadeva plačilo odškodnine za posameznega igralca, je še vedno tisti iz leta 2013, ko je za 101 milijon evrov od Tottenhama kupil Garetha Bala.  Na drugem mestu tovrstne lestvice pa je letošnji prišlek Eden Hazard, za katerega je Chelseaju odštel okroglih 100 milijonov.

Članki iz rubrike