Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ba
ba
29.07.2019 15:49:40
Deli članek:

KAJ PA TOLE?! Oglasil se je MILAN MANDARIĆ in nagovoril ljudstvo. TO, kar smo si VEDNO ŽELELI ...

alesfevzer.com

Po derbiju pod Kalvarijo Ljubljančani v pričakovanju spopada s Turki kvalifikacijah za ligo Europa.

Po remiju na večnem derbiju, na katerem se je Olimpija kljub igralcu manj od 15. minute predstavila v spodbudni podobi, so Ljubljančani misli kakopak nemudoma usmerili v prihajajoči izziv na mednarodnem prizorišču. V četrtek bodo Safet Hadžić in njegovi varovanci z Malatyasporjem odigrali povratno tekmo 2. kroga kvalifikacij za ligo Europa. Vložek je velik, zelo velik, po izidu 2:2 v Turčiji pa tudi možnosti zeleno-belih, da nadaljujejo evropsko zgodbo.

Kako pomemben je trenutek za zmaje, se zaveda tudi (še vedno) prvi mož kluba Milan Mandarić, ki se je zato na uradnoi spletni strani kluba oglasil s prav posebnim nagovorom.

Dragi prijatelji nogometa v Sloveniji.

To je peta sezona, ki jo delim z vami. V klub sem prišel pred štirimi leti z željo, da skupaj naredimo nekaj dobrega za Olimpijo, za nogomet, za Ljubljano in za vse nas, ki smo ljubitelji tega športa. Veseli me, da lahko rečem, da nam je uspelo. Uspeh je še večji, ko pomislimo na to, da smo se v največji meri opirali na lastne moči, vire in energijo. Ta štiri leta so bila polna zanimivih dogodkov, od katerih bomo v spominu najdlje hranili velike uspehe, ki so Olimpijo vrnili tja, kamor sodi, v vrh slovenskega nogometa in na evropsko nogometno prizorišče. Da bi to uresničili, je bilo potrebno opraviti veliko dela in zapraviti veliko denarja.


Kot pri vsakem drugem poslu ni šlo niti brez napak in različnih pogledov, pa vendar se moramo na koncu strinjati, da je bila misija uspešna. Zame je nogomet dinamičen športni posel, ki ne da miru. Tempo narekujejo cilji, ki so za Olimpijo vedno visoko zastavljeni. Pričakovanja in zahteve so vedno maksimalni. Zato je zadovoljstvo še večje. Pred nami je Olimpija, kakršno smo si vedno želeli. Gledamo jo, kako iz dneva v dan igra suvereno, raste in pušča vtis zrele ekipe, ki ima samozavest in kvaliteto.

Drage Ljubljančanke, dragi Ljubljančani, sedaj se na potezi vi. Pokažite svojim fantom, ki bodo v četrtek branili barve Olimpije v Evropi, da ste z njimi, da delite njihove želje in sanje. Oni igrajo za vas, zato pridite v Stožice in jim pokažite, da vam ni vseeno. Konec koncev je Olimpija vaš klub.