Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
1 18.07.2019 16:02:09

RADIKALNA SPREMEMBA Özila in sijajen komentar Aubameyanga (FOTO)

Nemški nogometaš Arsenala Mesut Özil je močno spremenil svoj izgled, tako zelo močno, da se šale na njegov račun kar vrstijo.

Tridesetletni Nemec s turškimi koreninami, ki je pred prihodom v London branil barve madridskega Reala, je bil vselej poznan po črni barvi las, na klubske priprave pred novo sezono pa je prišel obarvan v svetlo, skoraj že belo barvo.

Kot je pozneje razkril šokiranim soigralcem in javnosti, za vsem skupaj stoji izgubljena stava. V poraženi ekipe naj bi bila z njim tudi Shkodran Mustafi i Sead Kolašinac. Ali sta tudi slednja spoštovala dogovor, ni znano.

ozil Rapinoe


Özil je častno prenesel poraz, z nenavadno pričesko pa zdaj vzbuja pozornost, predvsem pa je tarča posmeha. Njegov soigralec Pierre-Emerick Aubameyang je tako na Instagramu objavil fotografiji prenovljenega Özila in ameriške reprezentantke ter zvezdnice pravkar minulega svetovnega prvenstva Megan Rapinoe. Gabonec je dodal, da je to najboljša pričeska, ki jo je Özil kdajkoli imel, ter da zdaj ve, kako so Američanke osvojile naslov svetovnih prvakinj.

Nekateri so Özilovo stilsko preobrazbo izkoristili za šale na račun topničarjev, češ da bodo zdaj navijači Arsenala lažje našli Özila na igrišču, ko bo ta zaradi slabe igre povsem neopazen.

ozil 1

aubameyang

Članki iz rubrike