sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

Predsednik vlade Dr Odkrito.si

Kaj se je v resnici dogajalo na Kruziću?

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

nu
nu
1 13.07.2019 10:19:29

DRŽI SE, LEGENDA! Siniša Mihajlović IZVEDEL GROZLJIVO NOVICO, zaradi hude bolezni bo ...

Slabe novice prihajajo iz Italije.

Siniša Mihajlović je svojčas veljal za nogometaša z eno najbolj smrtonosnih levic na svetu. V svoji bogati nogometni karieri je nosil drese Vojvodine, Crvene zvezde, Rome, Sampdorie, Lazia in Interja, dolga leta je bil tudi reprezentant Srbije oziroma Jugoslavije. 


Po koncu nogometne kariere se je odločil za trenerski poklic, začel je kot pomočnik Roberta Mancinija pri Interju, nato sedel na klopi Bologne, Catanie, Fiorentine, srbske reprezentance, Sampdorie, Milana, Sportinga (le nekaj dni) in nazadnje spet Bologne, ki jo je prevzel sredi sezone, ko se je zdelo, da bo Bologna gladko izpadla iz serie A, pa je na koncu končala na zanje izjemno visokem 10. mestu na lestvici. 

Pri Bologni so seveda z Mihajlovićevim delom izjemno zadovoljni, toda v novi sezoni bodo kot vse kaže morali poiskati novega trenerja. Italijanski Corriere dello Sport namreč piše, da je Mihajlović resno bolan, kar naj bi pokazali zdravniški pregledi, ki jih je Mihajlović opravil v Italiji. Zdravniki so Mihajloviću predpisali takojšnje agresivno zdravljenje. Katera bolezen je napadla trenerja Bologne še ni jasno, pričakuje pa se, da bo Siniša Mihajlović danes o vsem skupaj obvestil javnost.

Članki iz rubrike