stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ro
ro
0 12.07.2019 21:57:23

Za njim so POSEBNI DNEVI: To je NEPOPISNO! Komaj sem čakal, da pridem

Grega Wernig
Vijoličasta desetica poslej tudi v novi vlogi.

Za Dinom Hotićem so posebni dnevi. Nekaj ur pred tekmo z Valurjem na Islandiji je izvedel, da je postal oče, kar ga je v pričakovanju pomembnega dvoboja v kvalifikacijah za ligo prvakov očitno še dodatno motiviralo. Odigral je odlično in s sijajnim golom zadel za vodstvo z 2:0 ter razblinil dvome o zmagovalcu, po vrnitvi v Maribor je kakopak pohitel v porodnišnico.

"Nepopisni občutki, z veliko čustev. Komaj sem čakal, da pridem. Porod se je zgodil prav ob tako dolgem gostovanju. Škoda, da nisem mogel biti zraven, a sem ponosen na punco. Vse je prestala brez zapletov, potrdila, da je z otrokom vse v redu in sem se zbral, odigral tekmo ter prišel k njima pozneje. Da mi je Lamin skoraj že rekel, kje si bil," o očetovski izkušnji pravi vijoličasta desetica.

A medtem je Dino Hotić misli že moral usmeriti tudi k naslednjemu tekmovalnemu izzivu. K prvenstveni premieri, v sobotnem večeru bo v Ljudskem vrtu gostoval Triglav. "Dobra ekipa, ki se zna postaviti na igrišču. Moramo biti 100-odstotni pri naši izvedbi, recept bo tekma proti Valurju. Strokovni štab nas je že pripravil na naslednjega nasprotnika, ki je nekoliko spremenil ekipo. Začetek prvenstva vedno prinaša veliko energijo, zato lahko pričakujemo zahtevno tekmo, ki pa jo želimo zmagati."

Članki iz rubrike