Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
0 12.07.2019 15:38:07

Pa se je zgodilo. BARCELONA potrdila prihod VELIKEGA ZVEZDNIKA, znane tudi podrobnosti iz POGODBE

Reuters
Katalonci so uresničili napovedan scenarij.

Barcelona je potrdila prihod francoskega zvezdnika Antoina Griezmanna. Katalonci so na svoji spletni strani zapisali, da so Atleticu Madridu, za katerega brani slovenski reprezentant Jan Oblak, plačali 120 milijonov evrov, kolikor je znašala njegova odkupna klavzula. Griezmann je podpisal petletno pogodbo, Blaugrana je v njegovo pogodbo zapisala 800-milijonsko odkupno klavzulo.

Barcelona bo v kratkem sporočila, kdaj bo predstavila novo zvezdniško okrepitev. Osemindvajsetletnik je člansko kariero začel pri Real Sociedadu, od leta 2014 pa je bil član Atletico Madrida. V tem času se je uveljavil kot eden najboljših napadalcev v španskem prvenstvu.


Katalonski velikan si je francoskega napadalca želel pripeljati že lansko poletje, a je Griezmann podaljšal sodelovanje z Oblakovim klubom. Maja letos je Francoz sporočil, da v novi sezoni ne bo več član Atletica, v zadnjih tednih pa je prestop Griezmanna dvignil kar nekaj prahu.

Francoz je bojkotiral prvo srečanje Atletica pred novo sezono, vodstvo Madridčanov je tekmece iz la lige obtožil nespoštovanja, ko je predsednik Barce javno naznanil, da so se pogovarjali z vodstvom Atletica za prestop Griezmanna.

Novi zvezdnik Barcelone je s Francijo na zadnjem svetovnem prvenstvu osvojil naslov prvaka, z Atleticom pa je osvojil španski superpokal, evropsko ligo ter evropski superpokal.

Značke: nogomet, španija

Članki iz rubrike