nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Domen Kumer Njena.si

Zaradi Domna Kumra jokala kot dež

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

nu
nu
2 11.07.2019 17:03:59

PROVOKACIJA LETA! Poglejte, kako so Avstralci OSMEŠILI nogometaše Manchestra Uniteda (FOTO + VIDEO)

Profimedia
Manchester United se na novo sezono pripravlja v Avstraliji, enega od treningov v Perthu pa je zmotilo letalo s provokativnim sporočilom.

Rdeči vragi močno upajo na boljšo sezono, prejšnjo, ki je bila slaba, pa so že pozabili. Dejstvo, da je veliki tekmec Liverpool osvojil šesti naslov evropskega prvaka, je še dodalo sol na rane. In kot da to ne bi bilo dovolj, so si jih privoščili še navijači redsov iz Avstralije.

Ko so igralci Manchestra Uniteda pritekli na igrišče stadiona WACA Ground v Perthu, na zahodu Avstralije, so jih kakopak navdušeno pozdravili njihovi navijači iz 'tam doli'. Trening je bil odprt, zato je bila akcija navijačev iz nasprotnega tabora še toliko bolj učinkovita. V nekem trenutku se je namreč nad stadionom prikazalo manjše letalo, ki je za seboj vleklo transparent, na njem pa je pisalo: 'Liverpool - šestkratni evropski prvak'.


liverpool transparent
Profimedia


Fotografija edinstvene provokacije je seveda hitro zaokrožila po svetovnem spletu, lahko pa si mislite, kako so se ob tem počutili igralci, vodstvo in navijači Manchestra Uniteda.

V Avstraliji je sicer veliko navijačev obeh velikih angleških klubov, tako kot doma, na Otoku, pa tudi na peti celini med njimi vlada veliko rivalstvo. V zadnjem obdobju pa se tehtnica nagiba na stran Liverpoola, tako v pogledu ekipe in rezultatov kot tudi v pogledu iznajdljivosti navijačev.

Članki iz rubrike