Černobil MajaLiza 7 Odkrito.si

Tako je Černobil videti danes

Alma Novljan Svet24.si

Iščejo mamo: za informacijo, ki jih bo ...

test Petisvet.si

Veliki test vaše osebnosti - vodi vas podzavest

vozila sprovajalcev Svet24.si

FOTO: Takšen vozni park imajo sprovajalci

demi rose Svet24.si

FOTO: Je to nova Kim Kardashian?

Tina Maze Njena.si

Tina Maze razkrila, kaj je njena nova strast

LPD-50 Njena.si

Darja Tomažin tudi v novi sezoni šova Ljubezen ...

ou
ou
1 11.07.2019 13:55:36

ZMAJEV PIKNIK KOT ZADETEK V POLNO: Po vzoru največjih evropskih klubov

Martin Metelko
Nocoj bo Olimpija doživela evropski krst za letošnje leto, že preteklo soboto pa je klub navijačem organiziral dogodek, ki je bil v vseh pogledih zadetek v polno. In še dodaten razlog, zakaj se bo marsikdo danes vrnil v Stožice.

Tako imenovani Zmajev piknik je pred največji stadion v državi privabil lepo število pristašev Olimpije. Bilo jih je več kot 4000, zeleno-beli pa so poskrbeli, da jim zares ni bilo dolgčas. Že v dopoldanskih urah so se najbolje telesno pripravljeni navijači lahko pomerili v turnirju v malem nogometu. Potem se je dogajanje, ki se ga ne bi sramovali niti največji evropski klubi, preselilo na ploščad pred glavno tribuno, kjer je zbrano druščino zabaval Pero Lovšin. Legendarni glasbenik je prepeval kar dve uri, v tem času pa so imeli nemalo dela tudi gostinci.

Dobrote z žara so šle za med, razdelili so 1500 porcij, v vročem sobotnem popoldnevu so tudi pijače pivovarne Union prijale kot že dolgo ne. Najmlajši nogometni navdušenci so lahko uživali v navijaški coni, kjer je za zabavo skrbela tudi Nogometna hiša zabave. V srečelovu so nagrade prispevali sponzorji Olimpije in vse skupaj je bilo na tako visoki ravni, da so ljudje resnično maksimalno uživali in nato tudi na vse pretege hvalili organizacijo. To je bil res edinstven dogodek, ki bi ga bilo vsekakor vredno ponoviti. Večkrat!

Članki iz rubrike