ljubezen Dobra karma

Odločitev za brezpogojno ljubezen nikoli ne more ...

Ines Erbus, tangice, Matic Herceg Svet24.si

VIDEO: Kako je Antenin voditelj dobil tangice od ...

I-tanja fajon-pl008 Reporter.si

Umazane laži Janševih medijev: vmešavajo se v ...

debelost, Svet24.si

"Bistveno se bodo povečale odsotnosti od pouka, ...

20200508-01003789 Necenzurirano

Je Igor Zorčič rešitev za konec janšizma?

Adrijana Ojsteršek Odkrito.si

Adrijana Ojsteršek je Miss Earth Slovenije 2020

Sylvester Stallone - obrez Njena.si

Sylvester Stallone žaluje

ou
ou
1 11.07.2019 13:55:36

ZMAJEV PIKNIK KOT ZADETEK V POLNO: Po vzoru največjih evropskih klubov

Martin Metelko
Nocoj bo Olimpija doživela evropski krst za letošnje leto, že preteklo soboto pa je klub navijačem organiziral dogodek, ki je bil v vseh pogledih zadetek v polno. In še dodaten razlog, zakaj se bo marsikdo danes vrnil v Stožice.

Tako imenovani Zmajev piknik je pred največji stadion v državi privabil lepo število pristašev Olimpije. Bilo jih je več kot 4000, zeleno-beli pa so poskrbeli, da jim zares ni bilo dolgčas. Že v dopoldanskih urah so se najbolje telesno pripravljeni navijači lahko pomerili v turnirju v malem nogometu. Potem se je dogajanje, ki se ga ne bi sramovali niti največji evropski klubi, preselilo na ploščad pred glavno tribuno, kjer je zbrano druščino zabaval Pero Lovšin. Legendarni glasbenik je prepeval kar dve uri, v tem času pa so imeli nemalo dela tudi gostinci.

Dobrote z žara so šle za med, razdelili so 1500 porcij, v vročem sobotnem popoldnevu so tudi pijače pivovarne Union prijale kot že dolgo ne. Najmlajši nogometni navdušenci so lahko uživali v navijaški coni, kjer je za zabavo skrbela tudi Nogometna hiša zabave. V srečelovu so nagrade prispevali sponzorji Olimpije in vse skupaj je bilo na tako visoki ravni, da so ljudje resnično maksimalno uživali in nato tudi na vse pretege hvalili organizacijo. To je bil res edinstven dogodek, ki bi ga bilo vsekakor vredno ponoviti. Večkrat!

Članki iz rubrike