Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 11.07.2019 13:19:00

Zvezdnik dobil NAZAJ PSA, najditelj pa ZGROŽEN: Lagal je! Poglejte, kaj je storil ... (foto)

Širša javnost je spremljala trpljenje nekdanjega zvezdnika Liverpoola, ki so mu neznanci pred dnevi iz doma v Los Angelesu ukradli psa.

Daniel Sturridge je bil pred dnevi šokiran. Neznanci so mu vlomili v dom v Los Angelesu, odnesli nekaj vrednih torb in psa pasme pomeranec. Gre za zvestega prijatelja nižje rasti, ki pa je vreden okoli 4500 evrov. A nogometaš je bil nanj zelo navezan, svoje sledilce na instagramu je zasul s fotografijami štirinožnega prijatelja in obljubil celo denarno nagrado v višini 33.000 evrov.

Zdaj se je pes čudežno našel, najditelj pa je ameriški glasbenik Killa Fame. Slednji ga je našel, ko se je sprehajal s svojim nečakom. Sturridga je kontaktiral prek družabnega omrežja in se z njim tudi dobil, nato pa prek twitterja ogorčeno sporočil, da je bila vse skupaj laž. Nogometaš obljube ni držal, Killa Fame ni dobil niti centa. "Z nečakom sva našla psa Daniela Sturridga. Nobene nagrade. Kakšen lažnivec. Ne ponujaj nagrade, če je potem niti ne misliš dati. Če bi bil belec, bi zagotovo dobil nagrado," je bil ogorčen Killa Fame.

Najditelja naj bi policija iz Los Angelesa že zaslišala in ovrgla sume, da je bil na kakršenkoli način povezan s tem kriminalnim dejanjem. O neznancih za zdaj ni znanega prav nič, preiskava pa še poteka.

sturridge 1

Značke: sturridge, pes

Članki iz rubrike