horoskop 43 Dobra karma

Slavna igralka kriva za smrt svoje polsestre?

luna dobaj Svet24.si

Kje si Luna D., vsi te iščejo?

marjan sarec pl2 Reporter.si

Strah pred volitvami in izgubo položajev je pač ...

vrtec, otroci Svet24.si

Vrtci pokajo po šivih, starši pa obupano ...

vojaki Necenzurirano

Vaš sin ni pravi "dec"? Pošljite ga v vojsko!

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Žena Isaaca Palme mu je namenila te lepe besede

sanjski-moški Njena.si

Goran izbral Ivo, po snemanju sledil šok

nu
nu
1 11.07.2019 13:19:00

Zvezdnik dobil NAZAJ PSA, najditelj pa ZGROŽEN: Lagal je! Poglejte, kaj je storil ... (foto)

Širša javnost je spremljala trpljenje nekdanjega zvezdnika Liverpoola, ki so mu neznanci pred dnevi iz doma v Los Angelesu ukradli psa.

Daniel Sturridge je bil pred dnevi šokiran. Neznanci so mu vlomili v dom v Los Angelesu, odnesli nekaj vrednih torb in psa pasme pomeranec. Gre za zvestega prijatelja nižje rasti, ki pa je vreden okoli 4500 evrov. A nogometaš je bil nanj zelo navezan, svoje sledilce na instagramu je zasul s fotografijami štirinožnega prijatelja in obljubil celo denarno nagrado v višini 33.000 evrov.

Zdaj se je pes čudežno našel, najditelj pa je ameriški glasbenik Killa Fame. Slednji ga je našel, ko se je sprehajal s svojim nečakom. Sturridga je kontaktiral prek družabnega omrežja in se z njim tudi dobil, nato pa prek twitterja ogorčeno sporočil, da je bila vse skupaj laž. Nogometaš obljube ni držal, Killa Fame ni dobil niti centa. "Z nečakom sva našla psa Daniela Sturridga. Nobene nagrade. Kakšen lažnivec. Ne ponujaj nagrade, če je potem niti ne misliš dati. Če bi bil belec, bi zagotovo dobil nagrado," je bil ogorčen Killa Fame.

Najditelja naj bi policija iz Los Angelesa že zaslišala in ovrgla sume, da je bil na kakršenkoli način povezan s tem kriminalnim dejanjem. O neznancih za zdaj ni znanega prav nič, preiskava pa še poteka.

sturridge 1

Značke: sturridge, pes

Članki iz rubrike