pri belokranjcu Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1694618501-img-8801-purg-1694618444412 Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Pik je nekoliko bolj boleč od domačega sršena .. Odkrito.si

Invazija azijskih sršenov v Evropi

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 08.07.2019 20:24:41

BOMBA NA VIDIKU! Ima Totti že novo službo? Bo popravil napako iz preteklosti?

Reuters
Potem ko je prejšnji mesec Francesco Totti zaradi nestrinjanja z upravo kluba, predvsem predsednikom Jamesom Pallotto) zapustil Romo, se je v dirko za njegove usluge podalo veliko interesentov.

Dvainštiridesetletni Totti, ki je vso svojo igralsko kariero preživel pri sinovih volkulje in za rimski klub v 619 nastopih dosegel 250 zadetkov, je ob odhodu iz kluba napovedal, da bo bržčas sprejel eno od ponudb, morda se bo celo podal preko meje.

Da mu ponudb ne manjka, je jasno. Pravzaprav so takoj potem, ko je javno povedal, da razmišlja o drugih možnostih, začele deževati na njegov naslov. In če gre verjeti številnim medijem, predvsem pa najbolj cenjenim italijanskim (Corriere della Sera in Gazzetta dello Sport), je Totti v tem trenutku najbližje odhodu v - madridski Real.

Predsednik galaktikov Florentino Perez še danes ni pozabil, da je bil Totti pravzaprav edini nogometaš, ki je zavrnil kraljevi klub. In to dvakrat (2001 in 2004), ljubezen do Rome je bila pač močnejša. Pa čeprav je s svojim klubom osvojil le en scudetto in nič več. Tako je postal sinonim za pripadnost klubu in v tem pogledu se mu dolgo ne bo nihče približal. 


"Nikoli si nisem mislil, da bom prav zares zapustil Romo. Imam veliko ponudb. Lahko bi odšel v kakšnega od evropskih klubov," pravi Totti, ki ima tudi ponudbe italijanske nogometne zveze, Sampdorie in Katarja.

Da vendarle obstaja vez med Tottijem in Realom, je nogometaš razkril v svoji biografiji, saj naj bi sanjaril, da je celo kapetan kraljevega kluba. Vendar takrat enostavno ni mogel zapustiti Rome, očitno pa ga zamujena priložnost še danes preganja.

Če bo legendarni Italijan sprejel ponudbo iz Madrida, bo postal Realov ambasador.

Ne glede na to, kam ga bo pot zanesla, pa Totti vselej poudarja, da bo ostal velik navijač Rome.

Značke: totti, roma

Članki iz rubrike