Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.07.2019 12:22:24
Deli članek:

NOR RONALDOV DOM! Neverjetno razkošje, NORA CENA vile, skrivni tunel in TAJNI BUNKER za ... (foto)

Reuters

Italijanski mediji so razkrili vilo, v kateri v Torinu živi Cristiano Ronaldo z družino.

Hiša (če ji lahko rečemo tako) v najbolj luksuznem predelu Torina ni v Robnaldovi lasti, 40.000 evrov dnevnega najema (pozor, dnevnega!) plačuje Juventus, ki ima v istem naselju še nekaj svojih nogometašev, tam pa živi tudi prvi mož kluba Andrea Agnelli. Mediji so tudi razkrili, kaj vse vsebuje hiša, ki je v preteklosti gostila že mnoge velike, bolj ali manj skrivnostne stanovalce. In seznam dobrin je resnično navdušujoč, komajda predstavljiv navadnemu smrtniku. 

Zgolj bivalne površine ima vila kar 1000 kvadratnih metrov, v njej je 8 kopalnic in enako spalnic, poleg izjemnega razkošja z bazeni, telovadnico in pred pogledi povsem skritimi terasami pa ima vila še nekaj bolj skrivnostnih, celo mističnih elementov. Recimo bunker, ki je ostal iz nekih drugačnih časov in v katerem se je še vedno zelo dobro mogoče skriti pred neželenimi vplivi okolice. Predvsem pa iz tega bunkerja vodita dva skrivna tunela, skozi katera je hišo mogoče zapustiti neopažen. 

Če bi se recimo pred vilo nabrali paparaci, navijači ali kakšni drugačni vsiljivci, je mogoče izbrati enega od dveh tunelov, pri čemer vsak vodi v svojo smer in do dveh povsem različnih izhodov na ulico na dveh različnih straneh mesta. Kako dolga sta in kje natanko se končata, je seveda strogo varovana skrivnost, bojda pa Ronaldo tunela uporablja pogosteje od mnogih prejšnjih stanovalcev. Razumljivo, kajneda?