Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.07.2019 10:33:57
Deli članek:

Tako to počne DINAMO! Zagrebčani prejeli ASTRONOMSKO PONUDBO za svojega dragulja!

Cropix

Dinamo bo znova dodobra napolnil svojo blagajno.

Aktualni hrvaški prvak Dinamo iz Zagreba je znan kot z naskokom najboljši klub v regiji, ko govorimo o bogatih prodajah svojih nogometašev. In vse kaže, da bodo Zagrebčani še enkrat več pokazali svoje mojstrstvo pri prodaji. 

Dani Olmo, španski dragulj, ki je pred dnevi postal evropski prvak do 21 let s špansko reprezentanco, je namreč tik pred prestopom. Nekdanji veliki up Barcelone, ki je poleti 2014 šokiral vse, ko se je odločil, da se iz legendarne La Masie preseli v Zagreb, je pri 21 letih prerasel Dinamo in hrvaško ligo. To je dokazal na pravkar končanem evropskem prvenstvu do 21 let, ko je bil eden izmed najboljših posameznikov izjemne španske reprezentance. 

Z odličnimi igrami na Euru za igralce do 21 let si je še malce dvignil ceno in kot poročajo španski in angleški mediji bi lahko vse skupaj v tem prestopnem roku dodobra unovčil. Katalonski Sport namreč piše, da je finalist lige prvakov Tottenham za Dinamovega dragulja pripravljen plačati kar 25 milijonov evrov odškodnine. Spursi so navdušeni nad Olmovim talentom, z Dinamom pa so v preteklosti že odlično sodelovali, saj so pred leti od Zagrebčanov za 21 milijonov evrov kupili Luko Modrića. Zdaj naj bi torej še 4 milijone več pristavili za vezista modrih ...