stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 23.06.2019 09:31:35

POGLEJTE TOLE! Kar je Real naredil za SINA UMRLEGA Reyesa, je vredno VEČ OD ČESARKOLI! (foto)

Madridski Real je na čelu s svojim predsednikom Florentinom Perezom držal besedo.

Ko se je 1. junija, na dan madridskega finala lige prvakov, z avtomobilom smrtno ponesrečil veliki zvezdnik Jose Antonio Reyes, se je španska javnost razdelila v žalosti. Čeprav so žalovali vsi, so nekateri poudarjali, da tragedija pri skoraj 240 kilometrih na uro ne more biti enaka tragediji, ki te doleti ne krivega ne dolžnega. Naj pa se razumemo nekaj: popolnoma vseeno za to je Joseju Antoinu Reyesu mlajšemu, ki je v vsakem primeru na začetku najstniških let izgubil očeta. Zanj je tragedija velikanska v vsakem primeru. 

In tega se zelo dobro zaveda madridski Real, pri katerem je Reyes svoj čas igral in mu s svojim zadetkom tudi neposredno prinesel enega od naslovov španskega prvaka. Osebno predsednik kraljevega kluba Florentino Perez je obljubil, da bo maksimalno poskrbel za Reyesovega sina, pri tem pa mu obljubil, da bo kot nadarjen mladi nogometaš najmanj do 18. leta starosti imel pogodbo z Realom. Obljuba, ki jo je beli balet kot gosposki klub ta konec tedna tudi uresničil.

Reyes mlajši je v klubskih pisarnah dejansko podpisal pogodbo, ki mu zagotavlja članstvo v kraljevem klubu najmanj do 18. leta starosti - po dopolnjeni polnoletnosti pa bo seveda njegovo nadaljnje članstvo odvisno od tega, v kakšnega nogometaša bo zrasel in kako se bo izkazal. Fant je tudi že poziral v Realovi opravi, ob tem pa so se z najboljšimi željami oglasili mnogi zvezdniki španskega nogometa - tudi nekateri sedanji in nekdanji člani Barcelone.         

Galerija
Značke: reyes, real

Članki iz rubrike