Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 23.06.2019 09:06:17

VSI SO JOKALI! Kar je po sanjski predstavi NAREDIL ZA UMRLO SESTRO, je strlo vse! (video)

Romunija je s 4.2 premagala Anglijo, veliki junak pa je po tekmi postal še večji.

Na evropskem prvenstvu mladih reprezentanc so Romuni po visoki zmagi nad Anglijo korak do polfinala, navdušujoča mlada reprezentanca prerojene balkanske države pa ima v svoji vrstah tudi sijajnega vratarja Genoe Ionuta Raduja. Ta je odlično opravil svoje delo tako na prejšnji kot na tej tekmi, povsem pa je šokiral po zmagi nad Anglijo, ko se je na igrišču preprosto zlomil in s svetom delil zgodbo, za katero mnogi niso vedeli. 

Radu je že takoj zmago proslavljal v solzah in z momljanjem imena Ema, kmalu pa je postalo jasno, za kaj gre. Na vratarski dres si je namreč poveznil pripravljeno majico s fotografijo mladenke in z napisom: "Vse ti dolgujem. Rad te imam, Ema!" Gre za mnogo prezgodaj umrlo sestro, ki je Ionuta tragično zapustila leta 2006, ko je bila stara zgolj 14 let, Ionut pa je bil še malček. Kot so povedali bližnji, Radu velikanske izgube nikoli ni prebolel. 

"Nikoli je ne bo prebolel. Po drugi strani pa trdno verjame, da je postala njegov angel varuh. Vedno je bil izjemno navezan nanjo, kot starejša sestra je sijajno skrbela zanj, pa tudi spremljala njegove prve nogometne korake. Ionut je prepričan, da ne bi uspel brez njega - da ga je varovala za časa življenja in da ga varuje zdaj. Zelo mu je težko, a zanjo želi postati kar se da velik vratar," je povedala skrušena mama vratarja. ki za Genoo brani kot posojen nogometaš Interja.  

Spodaj je posnetek srce parajočega dogodka, ki je marsikoga pahnil v solze. Če vam ga ne pokaže, ga najdete na tej povezavi, priložena pa je tudi fotografija.  

Značke: raduha, sestra, romunija

Članki iz rubrike