mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 08.06.2019 14:09:17

V Barceloni VRE: Predsednik z VSEMI TOPOVI UDARIL po klubu

Jasno je, da v Barceloni vselej stremijo po tem, da bi osvojili vse, kar se osvojiti da.

Toda v zadnji sezoni je bilo kar nekaj spodrsljajev, zelo boleča pa sta neuspeh v ligi prvakov in poraz z Valencio v finalu pokala. Bivši predsednik Joan Laporta je izrazito nezadovoljen, razlog za omenjene spodrsljaje pa je našel v tem, da se je klub odmaknil od svojih principov igre.

"Barcelona se oddaljuje od načina igre, ki ga je izumil Johan Cruyff. Ta je Barceono naredil za zmagovalko, za nami pa je sezona, v kateri sta ekipa in celoten klub oddaljila od tega načina. Nobenega načrta ni, ni La Masie, kar je zaskrbljujoče, zato je to treba takoj spremeniti. Ni človeka, ki bi Barcelono izvlekel iz trenutnega položaja, iz uničujoče filozofije, ki samo lovi rezultat, tako da se vrtimo v krogu. Prav zaradi tega se nam dogaja, kar se nam je zgodilo v ligi prvakov. Če nisi ti ti, potem se zgodi to," je bentil Laporta, ki je ob tem še stopil v bran Lionelu Messiju, od katerega se po njegovem mnenju zahteva preveč.

joan laporta
"Messiju ne moremo dati še več odgovornosti, kot jo ima. To je nepošteno. Leo daje vse od sebe in zaradi njega ima Barcelona v zadnjih letih take rezultate. Toda on rabi ekipo. Glede na to, kakšne igralce imamo, je res velika škoda, da se oddaljujemo od našega stila igre, in potem se nam dogajajo take reči, kot se nam je zgodilo v ligi prvakov," je končal Laporta.

Članki iz rubrike