volodimir zelenski, oleksander sirski Svet24.si

Prvi mož ukrajinske vojske presenetil: Ukrajina ...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
1 22.05.2019 20:28:47

Igor Bišćan je človek za VELIKE DOSEŽKE! Trener Rijeke Mandariću VNOVIČ DOKAZAL, da je storil HUDO NAPAKO

Cropix
Rijeka je osvojila hrvaški pokal.

Dinamo je bil v državnem prvenstvu Hrvaške v tej sezoni brez konkurence, tudi v Evropi je pustil velik pečat. Toda v hrvaškem pokalu se mu je zalomilo. In to v finalu. Njegov krvnik pa je bil kar - Igor Bišćan! Upokojeni nogometaš tako leto dni po tem, ko je slavil dvojno krono z Olimpijo, spet v rokah drži lovoriko. Njegova Rijeka je bila na zadnji pokalni tekmi sezone v Pulju boljša od Dinama, končalo se je s 3:1. 


Tekma je bila prava poslastica, a hkrati drama. Rečani so vodili že z 2:1, nato je nekdanji član Celja Mislav Oršić znižal zaostanek Zagrebčanov. Ti so si nato v 72. minuti priigrali tudi enajstmetrovko, a jo je Španec Dani Olmo zapravil. Simon Sluga je njegov poskus ustavil, nakar so v 85. minuti nogometaši Rijeke zadeli še enkrat in razblinili vse dvome o zmagovalcu. Za Bišćanovo četo so gole zabili Antonio Čolak, Tibor Halilović in Zoran Kvržić, slovenski reprezentant Petar Stojanović je za Dinamo odigral vso tekmo. Stojanović je bil eden od krivcev za drugi gol Rijeke, saj je preslabo pokril strelca Halilovića.

Rijeka je osvojila svoj peti pokal in prvega po letu 2017. Bišćan medtem nadaljuje z odličnimi dosežki: Rudeš je v svoji prvi trenerski sezoni popeljal iz druge v prvo ligo, z Olimpijo je osvojil dvojno krono, zdaj je do lovorike prišel tudi kot trener Rijeke. In to proti svojemu nekdanjemu klubu, kjer je pustil pečat kot nogometaš ter bil predvsem zaradi tega na Rujevici pričakan na nož. Bo zdaj drugače, ko je slavil v pokalu?

Značke: rijeka, dinamo

Članki iz rubrike