Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.05.2019 18:40:54
Deli članek:

Da, TAAAAKO zelo se ga želijo ZNEBITI: Pri Unitedu so PRIPRAVLJENI NAREDITI TOLE, samo da bi ODŠEL!

Reuters

Odgovorni na Old Traffordu sestavljajo ekipo za naslednjo sezono.

Pri tem je v trenutnem igralskem kadru kar nekaj igralcev, ki jih v klubu ne želijo več, za nameček pa imajo ravno ti odlično plačo. Če bi se jih znebili, bi se posledično sprostilo kar nekaj sredstev, tako da si želijo narediti prav to.

Eden takih je Romelu Lukaku, za katerega se je močno ogrel Inter. Še bolj pa pri angleškem velikanu ciljajo na to, da bi odšel Alexis Sanchez. Čilenec po prihodu iz Arsenala nikakor ni upravičil pričakovanj, poleg tega pa je najbolje plačani član ekipe, saj tedensko v žep pospravi neverjetnih 590 tisoč evrov.

Prav njegova plača je največja ovira za morebitne snubce, zato naj bi bili rdeči vragi celo pripravljeni plačati polovico njegovih letnih prejemkov, samo da bi ga kdo vzel. To je - reci in piši - 15,2 milijiona evrov. Res pa je, da ga ne želijo prepustiti nobeni od najboljših šestih ekip premier lige.

Prav zaradi tega so v Unitedu prepričani, da bi bilo verjetno še najbolje, da 30-letnega krilnega napadalca poleti nekomu posodijo. Zdaj je na potezi trener Ole Gunnar Solskjaer, ki se bo odločil, ali bo na Sancheza računal v naslednji sezoni, ali pa bo ekipo raje sestavil brez njega.