Jelena Rozga Svet24.si

Jelena Rozga: "Rekel mi je, naj zmanjšam nos, ...

helikopter, reševanje Svet24.si

Policija: V nizkih športnih čevljih na Triglav, ...

damjan polh Necenzurirano

Poraz sindikata Fides: zdravniki delajo toliko kot...

matjaz han pl Reporter.si

Od političnih floskul se ne da živeti, je ...

sekulic pm Ekipa24.si

Aleksander Sekulić odgovarja kritikom, ki ga ...

rade-šerbedžija Revija Stop

Večer za Mileno - Rade Šerbedžija razkril njeno...

primoz roglic pm Ekipa24.si

Med dirko po Franciji se je oglasil Peter Prevc in...

nu
nu
0 29.04.2019 10:35:33

Zakaj je Neymar navijača ‘NA GOBEC’? Ne boste verjeli, zaradi česa je Brazilec 'PADEL VEN'!

Reuters
Oglasili so se vsi glavni akterji incidenta na finalu francoskega pokala.

Verjamemo, da o incidentu Neymarja, ki je pred podelitvijo kolajn in pokala po finalu francoskega pokala, ki ga je tako presenetljivo osvojil Rennes, veste že vse. V nasprotnem primeru si lahko Brazilčev ‘nokdavn’ navijača ogledate na tej povezavi.

No, zdaj so znani razlogi, ki so zvezdnika PSG-ja spravili ob živce. Na to temo so spregovorili tako Neymar kot navijač, pa tudi očividec.

»Sem ravnal narobe? Sem, ampak nihče ne bi ostal ravnodušen,« je na instagramu zapisal Brazilec pod objavo svojega prijatelja Alexa Bernarda, ki razkriva besede napadenega navijača. »Oh, Buffon, umazani Buffon. Oh, Kurzawa, drži roke pri sebi,« je 28-letni Edouardo, sicer voznika kombija iz Nantesa, kričal v smeri Neymarjevih soigralcev. »Oh, rasist!« je nadaljeval z vzklikom proti Marcu Verrattiju, nato pa se lotil še Neymarja, kar je v zvezdnikovi glavi sodu izbilo dno. »Oh, nauči se igrati nogometa,« je, roko na srce, nič kaj pretresljivo žaljivega Neymarju dejal Edouard. Potem jih je dobil 'po gobcu'.

»Kdo mi bo branil, da stopim v bran svojim soigralcem?« je Neymar še zapisal pod Bernardovo objavo na instagram. Pa odgovor napadenega navijača za L'Equipe? »Nisem ga ozmerjal. Rekel sem mu le, da je bil neuporaben. Ko so igralci Pariza, med njimi Verratti in Buffon, šli mimo mene, sem jih dražil. Allez Rennes!« je dejal napadeni navijač, ki namerava zoper Neymarja vložiti tožbo.

Značke: neymar, edouard

Članki iz rubrike