tat, tatvina, trgovina Svet24.si

Otroci in odrasli skupaj kradli: v petek dopoldne ...

toča, uničen pridelek, škoda, Svet24.si

Zadnje neurje s točo bi lahko omilili, a je na ...

17313X0054 Necenzurirano

Šolak ima novo tarčo: po T-2 kupuje še televizijo

luka doncic pf Reporter.si

Dončić, Golob in starleta: popisujemo ozadje ...

doncic Ekipa24.si

Prvič po izgubljenem finalu in povratku v ...

Maja Keuc z bendom Odkrito.si

Kakšno presenečenje! Znani so jo podprli, pa ...

oblak Ekipa24.si

Uau! Navijači so se pojavili na slovenskem ...

nu
nu
0 28.04.2019 08:15:24

Nova VELIKA SRAMOTA Neymarja! ŠOKANTNA POTEZA po koncu tekme in NIZKOTEN UDAREC, ki močno odmeva (video)

Profimedia
Neymar slabo sprejema poraze. Zdaj ni več dvoma o tem.

Paris Saint-Germain je doživel nov veliki udarec v tej sezoni, ki je za Parižane bolj kot ne klavrna. Vsaj za njihove standarde ... Naslov je že res spet njihov, toda v ligi prvakov si izpadli že pred časom. Včeraj so nato klonili še v pokalu, v finalu v Parizu je Rennes slavil po enajstmetrovkah. Vse skupaj je Neymarja povsem spravilo iz tira. Spet. Potem ko se je po evropskem izpadu proti Manchester Unitedu spravil na slovenskega sodnika Damirja Skomino, je tokrat nastradal eden od navijačev. Tega pa je Brazilec - verjeli ali ne - celo udaril! Da gre za udarec, ki odmeva, ni dvoma, na Neymarjevo nesrečo so splet nemudoma preplavili posnetki njegove poteze, ki si je profesionalni nogometaš kakopak nikdar ne bi smel dovoliti.


Zgodilo se je, ko so Neymar in soigralci korakali proti tistemu delu stadiona, kjer je potekala podelitev kolajn in pokala. Eden od gledalcev ob poti je zvezdnika snemal z mobilnim telefonom, kar je nogometaša pariškega velikana povsem spravilo s tira. Najprej si je dvojec izmenjal nekaj besed, potem je Neymar poskušal odriniti navijačevo roko oziroma mobilni telefon, na koncu je neznanca celo udaril! In to v obraz oziroma brado.

Kot poročajo francoski mediji, bo Neymar za svojo sramotno potezo skoraj zagotovo kaznovan. In to ostro. Brez milosti do nekdanjega člana Barcelone je bila sicer že Uefa. Ker je ozmerjal Skomino, bo v ligi prvakov počival kar trikrat.

Značke: neymar, psg

Članki iz rubrike