Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.04.2019 11:31:58
Deli članek:

JE NAREDIL PRAV?! Otrok je vdrl na igrišče, stegoval roko PROTI RONALDU, Portugalec pa ... (foto)

Javnost je razdeljena, ali je super zvezdnik ravnal pravilno.

V javnost je prišel niz fotografij, ki razkriva nekaj, česar kamere niso pokazale. Politika Uefe je, da se morajo vse kamere obrniti stran, če katerikoli navijač skoči na igrišče, in tako je bilo tudi tokrat. Tako kar nekaj časa nismo vedeli, kaj se je na amsterdamski zelenici dogajalo takoj po zadetku Cristiana Ronalda, je pa to razkril niz fotografij, ki jih je pridobila La Gazzetta dello Sport. Niz, ki kaže, da je na igrišče vdrl otrok, ki je želel na vsak način priti do Cristiana Ronalda.

Čeprav je Portugalec že nekajkrat navdušil s svojimi reakcijami v takih primerih in se je z vsiljivci nekajkrat celo fotografiral, pa je tokrat ravnal povsem drugače. Kot razkrivajo fotografije, je fantka povsem ignoriral že od začetka; še najbolj pa, ko ga je odvlekel varnostnik, otrok pa je proti Ronaldu stegoval roko in ga celo uspel na kratko prijeti. Ronaldo ga ni niti pogledal, kar je po pričakovanjih razdelilo javnost.

Nekateri pravijo, da je ravnal pravilno in po navodilih, saj naj bi tako obnašanje poskrbelo za to, da bi na igrišče v prihodnje vdiralo manj ljudi. Spet drugi pa pravijo, da je Ronaldo reagiral precej brezsrčno. Poglejte si posnetek spodaj in presodite sami. Če vam ga ne prikaže, ga najdete na tej povezavi.