Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 22.03.2019 10:33:40

Jose Mourinho je ISKRENO NAVDUŠEN: Pozabite Messija in Ronalda, ON je številka ena!

Reuters
Jose Mourinho, ki po prekinitvi sodelovanja z Manchester Unitedom, (še) ni dobil novega trenerskega dela, ima v zadnjem času veliko časa, zato se pojavlja na mnogih krajih.

Njegove besede pa nogometni navdušenci vedno radi slišijo, saj se marsikdaj zgodi, da javnost razdeli na dva pola. Tokrat je bil predmet njegovega razglabljanja Kylian Mbappe, ki ga želi v svojih vrstah madridski Real, pri katerem želijo poleti močno okrepiti zasedbo. Portugalec pa o 20-letni francoski senzaciji govori samo v superlativih.


"Ko govoriš o igralcu kot je Mbappe, ti ni treba govoriti o tem, kakšen bo čez pet ali deset let. Osredotočiti se je treba na sedanjost. On je preprosto fantastičen," je o članu PSG-ja povedal Portugalec. "Glede na njegova leta ter leta Cristiana, Messija, ki sta oba stara čez 30, Neymar jih ima 27 ... Na trgu je starost zelo pomemben faktor. Če govorim povsem hipotetično, bi moral biti ob morebitnem prestopu Mbappe najdražji nogometaš na svetu!"

Mourinho se ni ustavil, ko pogovor nanese na Mbappeja, očitno besede kar bruhajo iz njega. "Če govorimo o njegovi kakovosti, je - neverjeten. Ena beseda je dovolj, ta pove vse."

Članki iz rubrike