Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.03.2019 11:09:36
Deli članek:

NEYMAR se je igral Z ŽIVLJENJEM! Zapodil se je kar v – CANTONAJA?!

Po tekmi PSG in Man United je prišlo do incidenta med legendarnim Cantonajem in Neymarjem.

Nor zaključek tekme med PSG in Manchester Unitedom je marsikomu dvignil pritisk. Predvsem Parižani se niso mogli sprijazniti s šokantnim izpadom, potem ko so se že videli v četrtfinalu. Zavrela je tudi brazilska kri, pa se je tako Neymar mlajši s tribun spustil v drobovje štadiona Park princev, kjer se je po pričevanju očividcev na vsak način želel na štiri oči pogovoriti s sodnikom Damirjem Skomino.

Medtem so na tribunah rajali pristaši Rdečih vragov. Med njimi, kot član uradne klubske delegacije Uniteda, je bil tudi legendarni Eric Cantona. Francoz, ki pa je tudi ali predvsem Anglež. In Cantona si je po zadetku Rashforda s prijatelji dal duška. Prešerno so slavili, kar pa je šlo v nos Neymarjevem očetu, Neymarju starejšemu. Slednji naj bi v VIP loži preskočil ograjo in se zapodil proti Cantonaju in druščini. Prišlo naj bi do prerivanja, hujši incident pa so preprečili varnostniki.

Lahko bi zapisali, da jo je Neymar starejši še dobro odnesel. Precej bolje kot pa denimo nek navijač Crystal Palaca pred mnogimi leti. Na njegovo izzivanje je takrat Kralj Eric odgovoril s kung fu udarcem.