nevihta, šiška Svet24.si

Foto: To so posledice bliskovite lokalne nevihte v...

helikopter, reševanje Svet24.si

Policija: V nizkih športnih čevljih na Triglav, ...

damjan polh Necenzurirano

Poraz sindikata Fides: zdravniki delajo toliko kot...

matjaz han pl Reporter.si

Od političnih floskul se ne da živeti, je ...

sekulic pm Ekipa24.si

Aleksander Sekulić odgovarja kritikom, ki ga ...

rade-šerbedžija Revija Stop

Večer za Mileno - Rade Šerbedžija razkril njeno...

primoz roglic pm Ekipa24.si

Med dirko po Franciji se je oglasil Peter Prevc in...

nu
nu
0 26.02.2019 17:11:19

CRISTIANO RONALDO IMA NOV 'BIZNIS', otvoritev bo 18. marca v Madridu

Profimedia
Cristiano Ronaldo je eden najboljših nogometašev v zgodovini, obenem pa je še precej več od tega.

Ronaldo je pop ikona, je tudi poslovnež. Paleta poslov, ki se jih loteva, je vse obsežnejša, zdaj pa bo na seznam dodal še - kliniko za presaditev las. Njegova Georgina Rodriguez pa bo direktorica.

Portugalec bo kliniko odprl v Madridu, otvoritev bo 18. marca, na kateri bo tudi sam prisoten. Klinika bo sicer v lasti skupine Insparya Group, katere solastnik je Ronaldo.

V šestnadstropni kliniki bo zaposlenih 150 strokovnjakov, ki bodo lase presajali v 18 ordinacijah. Vsak dan bodo lahko opravili tudi do 18 presaditev. In cena? Od 4000 evrov naprej.

presaditev las


Ronaldo je v kliniko doslej vložil okrogel milijon evrov, v naslednjih treh ali štirih letih pa bo dodal še vrtoglavih 25 milijonov. "Ob nogometu čutim strast tudi do zdravja, tehnologije in raziskav oziroma znanosti. To so področja, v katera želim investirati svoj denar. Želel sem, da bi bila prva klinika, ki bo doživela mednarodno širitev, prav v Madridu - v mestu, v katerem sem vrsto let živel," je dejal portugalski zvezdnik.

Klinika bo svojim strankam nudila celoten paket, tudi nastanitev v hotelu, prevoze v kliniko in nazaj ter prevoz iz letališča in nazaj. Predsednik Insparye Paulo Ramos je povedal: "Imamo znanje, vendar za odprtje klinike zunaj meja Portugalske potrebujemo ugled. Ronaldo nam precej pomaga v tem pogledu. Naslednjo kliniko želimo odpreti še to ali naslednje leto."

Članki iz rubrike