Jelena Rozga Svet24.si

Jelena Rozga: "Rekel mi je, naj zmanjšam nos, ...

helikopter, reševanje Svet24.si

Policija: V nizkih športnih čevljih na Triglav, ...

damjan polh Necenzurirano

Poraz sindikata Fides: zdravniki delajo toliko kot...

matjaz han pl Reporter.si

Od političnih floskul se ne da živeti, je ...

sekulic pm Ekipa24.si

Aleksander Sekulić odgovarja kritikom, ki ga ...

rade-šerbedžija Revija Stop

Večer za Mileno - Rade Šerbedžija razkril njeno...

primoz roglic pm Ekipa24.si

Med dirko po Franciji se je oglasil Peter Prevc in...

nu
nu
0 26.02.2019 16:04:35

Branilcu Juventusa SE JE SNELO, ko ga je napadel navijač: "POJDI K VRAGU ..." (foto)

Profimedia
Nogometaši Juventusa so na prvi tekmi osmine finala lige prvakov z Atleticom izgubili z 2:0, s čimer so se njihove možnosti za uspeh v najmočnejšem klubskem tekmovanju na svetu močno zmanjšale.

Posledično so igralci stare dame živčni, kako si drugače razlagati izpad Portugalca Joaa Cancela, ki se je na Instagramu sporekel z navijačem Ajenguijem. In to zaradi - Fantasy Footballa.

Eden od njegovih sledilcev mu je napisal sporočilo, češ da naj začne igrati bolje: "Ali moramo čakati dve leti, da boš naposled dosegel podajo ali zelo zadetek? V Fantasyjem v obrambi vse stavim na tebe, ampak doslej si me vedno razočaral. Potem pa še vsi ti nekoristni rumeni kartoni, ki jih prejemaš..."

cancelo fantasy


Odgovor 24-letnega Portugalca je bil silovit in predvsem oster: "Pojdi k vragu. Ni mi mar za Fantasy Football in ostalo sanjsko sranje. To me ne zanima. Najpomembnejše je zmagovati. Ne pošiljaj mi več takšnih sporočil."

Razočarani in užaljeni igralec Fantasy Footballa je po tej izmenjavi sporočil dejal: "Včeraj sem pisal Cancelu. Poglejte njegove odgovore. Sploh ga nisem želel užaliti." No, navkljub njegovi očitni frustraciji, je treba reči bobu bob. Cancelo je v tej sezoni za Juventus dosegel zadetek in štiri podaje.

Članki iz rubrike