Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
2 20.02.2019 12:17:41

Barcelona ŽE PRODALA svojega zvezdnika: Poleti se seli v .... ITALIJO!

Reuters
Kar nekaj časa se je o tem govorilo, zdaj pa naj bi bil dogovor že tik pred realizacijo.

Hrvaški reprezentant Ivan Rakitić bo poleti zapustil Barcelono. Njegova naslednja destinacija pa bo Italija, kjer bo oblekel dres Interja.

Iz naše zahodne soseščine celo prihaja informacija, da sta se kluba že dogovorila glede višine odškodnine. Inter je ponudil 35 milijonov evrov, a so Katalonci zahtevali deset več, tako da so se našli vmes, Rakitićeva odškodnina torej znaša 40 milijonov evrov.


Rakitić naj bi Barcelono zapustil, ker mu uprava ni želela ponuditi nove pogodbe in zvišati plače, zaradi česar naj bi bil kar užaljen. Pri izbiri novega kluba pa naj bi imela pomembno vlogo nogometaševa žena, Španka Raquel. Slednja naj bi celo rekla, da se taka ponudba ne zavrne in je hitro pristala na to, da družina zapusti Španijo in se preseli v Italijo.

Tridesetletni vezist je v Barceloni prejemal 5,5 milijona evrov letne plače, koliko bodo njegovi prejemki znašali v Interju, pa še ni znano, toda zelo verjetno bodo kar konkretno višji od dozdajšnjih.

Pri Interju so poleti želeli pripeljati tudi Luko Modrića, vendar se takrat ni zgodilo nič. Mogoče bo Modrić prišel letos poleti, čeprav naj bi Real nogometašu ponudil novo pogodbo in kar 12 milijonov evrov letne plače. Pri Mundo Deportivu pravijo, da se Modrić še ni odločil glede svoje prihodnosti, zato v Interju še vedno upajo, da bi igralca lahko zvabili k sebi. Tam bi lahko naletel na družbo kar treh reprezentančnih soigralcev, kjer že igrata Ivan Perišić in Marcelo Brozović.

Članki iz rubrike