jonas Odkrito.si

Jonas Žnidaršič in Inti Šraj nov par?

melania trump_valentinovo 6 Svet24.si

FOTO: To je na valentinovo dobila Melania, ampak ...

smrt prehod Petisvet.si

Znanstveniki dokazujejo življenje po smrti!

sedmerčki Svet24.si

Ne trojčki, ne peterčki, 25-letnica je ...

avto_tehnični pregled Svet24.si

Avto pripeljala na tehničnega in ostala brez ...

Liam, Miley Cyrsu Najstnica.si

Miley Cyrus delila še več fotografij s poroke

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Tako svojo nosečo ženo razvaja Isaac Palma

nu
nu
3 12.02.2019 08:59:04

Rok Kronaveter ŠOKIRAL s svojim odgovorom in poslal JASNO sporočilo Mandariću! Z Bišćanom bi ...

www.alesfevzer.com
Rok Kronaveter je znan kot človek brez dlake na jeziku.

Pozimi je bil znova na izhodnih vratih. Rok Kronaveter je vnovič želel oditi, še enkrat več se je zdelo, da je njegova epizoda v Ljubljani končana, toda izkušeni Mariborčan je ostal v zmajevem gnezdu. In bo imel spomladi glavno vlogo pri Olimpiji, ki želi nadoknaditi 9 točk zaostanka za vijoličastimi. 

"Ni bilo nič posebnega, takšnih zim sem se že navadil. Želel sem oditi, to ni skrivnost, tako kot ni, da sta se mi odpirali možnosti prestopa na Kitajsko in v Savdsko Arabijo. Nazadnje se ni izšlo," je v intervjuju za Delo Kronaveter pojasnil, kaj se je dogajalo v zadnjih tednih. Zakaj ni odšel? "Dejstvo je, da nisem več mlad in da imam z Olimpijo pogodbo do konca sezone. To je bil eden od razlogov, da ni bilo mogoče uskladiti denarnih podrobnosti. Presodil sem, da je bila ponudba preslaba, da bi odšel. Poleti, ko ne bom imel več pogodbe, bom znova poskusil oditi. Lažje bo," je odvrnil. 


Kronaveter se je dotaknil tudi spora z nekdanjim trenerjem Olimpije Ilijo Stolico na začetku sezone. Spora, zaradi katerega je moral srbski strateg oditi. "Ni mi bilo povsem jasno, kaj je želel. Vztrajal je pri tem, da igram napadalca, a sem mu v običajnem pogovoru, potem ko me je povprašal za mnenje, povedal, da se na tem položaju ne znajdem najbolje. Potem me je brez besed ali pojasnil postavil na stranski tir," pravi Kronaveter.

In na vprašanje, ali bi bila Olimpija z Bišćanom uspešnejša, dodaja: "Da, čeprav vedno pravim, da je treba dati priložnost vsakomur. Je pa res, da me še zaboli, ko se spomnim tekem s Qarabagom. Zamudili smo lepo priložnost, da bi v Evropi pustili vidnejši pečat. Boljši smo bili, a smo plačali davek za napačne odločitve. Enako je bilo proti Spartaku."

Celoten intervju s Kronavetrom si lahko preberete tukaj

Članki iz rubrike