sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

nu
nu
1 07.02.2019 11:37:52

Se Jose Mourinho VRAČA v trenerski posel!? Danes na sestanku za prevzem TEGA VELIKANA!

Arhiv Ekipe
Jose Mourinho kot vse kaže ne bo dolgo brezposeln.

Kontroverzni portugalski strateg se je moral konec decembra posloviti od klopi Manchester Uniteda. Jose Mourinho je imel pri rdečih vragih predvsem težave z disciplino in neposlušnostjo nekaterih svojih najboljših nogometašev (v prvi vrsti s Paulom Pogbajem), zato je bila njegova epizoda na Old Traffordu obsojena na neuspeh.


Toda čeprav je v letošnji sezoni njegov Manchester United igral obupno, ima Mourinho še vedno številne oboževalce. Dolgo časa se je govorilo o tem, da bi se lahko Portugalec vrnil na klop Real Madrida, zdaj pa iz Italije prihajajo novice, da bi se lahko Mourinho vrnil tja, kjer je bil najbolj uspešen - na klop Interja! Italijanski velikan ima v tej sezoni znova velikanske težave in črno-modri bojda izgubljajo potrpljenje z Lucianom Spalettijem, kar seveda ne čudi. Spalettijev Inter je namreč izpadel iz lige prvakov, izpadel je iz italijanskega pokala, že zdavnaj je izpadel iz boja za naslov italijanskega prvaka, s serijo slabih rezultatov (v zadnjem krogu je doma izgubil proti eni najskromnejših ekip v ligi Bologni) je ogrozil celo mesto med prvimi 4 ekipami v serie A in posledično uvrstitev v ligo prvakov v naslednji sezoni.

Novi direktor Interja Beppe Marotta, ki je k milanskemu klubu prišel iz Juventusa, tako bojda že kuje taktiko o zamenjavi trenerja. In čeprav se je v zadnjih dneh ogromno govorilo o tem, da naj bi od naslednje sezone Inter vodil Antonio Conte, se bosta bojda danes v Milanu sestala Marotta in Mourinho. Tema pogovora je seveda jasna: Možnost Portugalčeve vrnitve na San Siro.

Značke: jose-mourinho, inter

Članki iz rubrike