Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.02.2019 13:01:58
Deli članek:

Naj branim na ZGODOVINSKI tekmi, ali sem pri ženi v PORODNIŠNICI? Vratar četrtoligaša junak dneva …

Vratar Newport Countyja ima dvojni razlog za zadovoljstvo.

Nogometaši velškega četrtoligaša Newport Countyja, ki ima sicer že 107-letno tradicijo, so v 1/16 finala angleškega FA pokala poskrbeli za veliko presenečenje. Z 2:0 so ugnali Middlesbrough, kar jim je v četrfinalu prineslo domači obračun z Manchester Cityjem.

Zgodba dneva pa je domači vratar Joe Day, ki je imel dvojni razlog za zadovoljstvo. Najprej se je razveselil velike zmage svoje ekipe, po zadnjem sodniškem žvižgu pa je dobesedno zašprintal z igrišča in se odpravil v porodnišnico, da bi prisostvoval porodu soproge Lizzie. Naposled je malce zamudil, dvojčici Sophia Grace in Emilia Lillie sta že prijokali na svet.

Ali ga je ljubezen njegovega življenja zaradi zamude ‘povlekla za ušesa’, ostaja zavito v tančico skrivnosti, zato pa so potezo, da je kljub ženinemu porodu pomagal do enega od največjih uspehov v zgodovini kluba, kakopak pozdravili navijači. Tisti najbolj goreči, nekateri so mu na družabnih omrežjih vendarle namenili tudi kritike oziroma pripombe v slogu, da naj si uredi prioritete svojem življenju. Joe in Lizzie že imata dveletnega sina Harrisona.