Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.01.2019 11:17:06
Deli članek:

BOMBA iz Hrvaške! Real in Barca v boju za zvezdnika Dinama! Real nudi 26 MILIJONOV ...

Reuters

Je to sploh možno?

Hrvaške Sportske Novosti prinašajo zgodbo, ki ji mnogi ne verjamejo. Oziroma jo jemljejo z veliko rezervo. Omenjeni hrvaški časnik je namreč danes na svoji naslovnici zapisal pravo prestopno bombo! Povezano z draguljem Dinama, 20-letnim Špancem Danijem Olmom, ki je zablestel v jesenskem delu letošnje sezone. 

Olmo se je sicer poleti 2014 v presenetljivem prestopu iz Barcelone preselil v Dinamo, četudi je veljal za enega največjih talentov Barcelonine nogometne šole. A kot je takrat dejal Olmo, je pri Dinamu videl priložnost, da prej opozori nase. In v prejšnjem letu je zares dokončno opozoril nase. Odlično je igral v hrvaškem prvenstvu, izjemne so bile tudi njegove predstave v ligi Europa in Olma se je začelo povezovati z odhodom iz Zagreba. 

In to kakšnim odhodom! Že pred časom so hrvaški in španski mediji začeli pisati, da si pri Barceloni želijo vrniti Olma nazaj domov, zdaj naj bi se v boj za njegov podpis vmešal še Real Madrid. Če gre verjeti Sportskim Novostim, potem kraljevi klub za Olma Dinamu nudi astronomskih 26 milijonov evrov! Neverjetna odškodnina, še posebej, če vemo, da so Zagrebčani mladega zvezdnika dobili skorajda zastonj. In glede na to, da se za Olma zanima tudi Barcelona, bi lahko odškodnina dosegla še kakšen milijon več. 


Pri Sportskih Novostih sicer poročajo, da naj bi Olmo v Zagrebu ostal do konca sezone in da bo z Dinamom zaigral tudi v zaključnih bojih lige Europa. Tudi če bo že januarja podpisal za Real ali Barcelono, bo torej Olmo do konca sezone poskušal z zagrebškim klubom še bolj opozoriti nase.