Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.01.2019 16:13:28
Deli članek:

NEVERJETNO! Športni direktor Juventusa na mizi v hotelski restavraciji POZABIL listič z okrepitvami (FOTO)

Profimedia

Zimski prestopni rok se približuje koncu, kot vedno pa javnost najbolj zanima trgovanje najmočnejših klubov na stari celini.

Juventus brez dvoma sodi med takšne klube. Si predstavljate, da športni direktor enega od največjih, v restavraciji pozabi pomembne zapiske v povezavi z nakupi igralcev. To se je prav zares zgodilo športnemu direktorju stare dame Fabiu Paraticiju. Gospod je v hotelski restavraciji v Milanu reševal kadrovska vprašanja za trenerja črno-belih Massimiliana Allegrija, potem pa lisič raztrgal in ga nespametno kar pustil na mizi.

Nekdo, ki je natančno vedel, za kaj gre, ga je opazoval in po njegovem odhodu raztrgane koščke papirja sestavil ter vsebino delil na družbenem omrežju.


Kdo so torej imena, ki se veljakom Juventusa vrtijo po glavi? Romin najstnik Zaniolo s pripadajočo številko 40 (milijionov evrov), pa vezist Brescie Tonali (20), branilec Genoe Crstian Romero (20), mladi zvezdnik Fiorentine Chiesa (50) in član RB Salzburga Dominik Szoboszlai (10).

Na drugi strani lističa sta bili zapisani imeni Miralem Pjanić in Sergej Milinković-Savić, kar gre razumeti kot menjavo ob koncu sezone. Pjanić je kot vse kaže na izhodnih vratih kluba, Milinković-Savić pa je tisti nogometaš, ki naj bi ga zamenjal. Lazio je sicer pred časom zanj zahteval 150 milijonov evrov, kar niso želeli plačati interesenti Manchester United, Chelsea, Real in Milan.