Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.01.2019 14:23:14
Deli članek:

BARCELONA misli resno! Katalonci pripravljajo napad še na enega FANTASTIČNEGA NOGOMETAŠA!

Reuters
Barcelona

Pri Barceloni želijo narediti še en megalomanski prestop!

Katalonski velikan je krenil v veliko ofenzivo na nogometni tržnici. Barca je uspela dobiti hud boj s PSG-jem, Manchester Cityjem in številnimi drugimi evropskimi velikani za supertalentiranega vezista Ajaxa Frenkieja de Jonga, za katerega je odštela astronomskih 90 milijonov evrov odškodnine, mlademu Nizozemcu pa dala kar 16 milijonov evrov letne plače. De Jong se bo v Katalonijo preselil poleti.

Zdaj pa želijo pri Barci v klub pripeljati še njegovega izjemnega klubskega in reprezentančnega soigralca, kapetana Ajaxa Matthijsa de Ligta. Šele 19-letni osrednji branilec je eden izmed največjih talentov v svetovnem nogometu, zanj se zanimajo praktično vsi največji evropski klubi, pri Barceloni pa so prepričani, da imajo vse potrebno, da de Ligta zvabijo v svoje gnezdo.

Še posebej sedaj, ko je za Barco že podpisal de Jong. Oba nogometaša sta namreč pred kratkim govorila o tem, da bi želela biti soigralca tudi nekoč, ko zapustita Ajax. "Vsak igralec bi rad nekoč igral za Barcelono. Frankie se je že odločil o svoji prihodnosti in super je, da gre v Barcelono. Zaslužil si je ta prestop," je o prestopu de Jonga spregovoril de Ligt, o svoji prihodnosti pa je ostal skrivnosten: "Bomo videli, kje bom na koncu pristal."