nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
11 26.01.2019 09:34:17

Pevnikova NAJVEČJA OKREPITEV?! Dvomov ni več, Olimpija spet močnejša za ZVEZDNIKA slovenske lige

alesfevzer.com
Rok Kronaveter spet trenira z ostalimi nogometaši Olimpije.

Kot smo že napovedali, je Olimpija "pomilostila" Roka Kronavetra. Mariborčan, eden od največjih zvezdnikov slovenske lige, se je ob začetku priprav na drugi del sezone znašel na hladnem. Ljubljančani so ga odstranili od članske ekipe; medtem ko slednja že dlje časa vadi v Čatežu ob Savi, je Kronaveter treniral v prestolnici, in sicer pod vodstvom kadetskega trenerja Milana Anđelkovića.

kronaveter olimpija
alesfevzer.com

Toda pogovori, ki jih je Kronaveter opravil z Milanom Mandarićem, so obrodili sadove. Obe strani sta se pogovarjali in o morebitni predčasni prekinitvi sodelovanja in o nogometaševi vrnitvi v ekipo, na koncu so se odločili za slednje. Kronaveter tako še ni rekel zadnje; če bo sicer prejel ugodno ponudbo iz tujine, bo dobil proste roke za slovo, če temu ne bo tako, bo tudi spomladi igral za Olimpijo. Potem pa mu bo pogodba tako ali tako potekla ... No, zdaj je najpomembneje to, da Kronaveter spet trenira pod vodstvom trenerja Roberta Pevnika, o čemer ne nazadnje priča fotografija, objavljena na uradnem Facebook profilu Olimpije. Kronaveter bo morda danes zaigral tudi na prijateljski tekmi, zmaji se bodo ob 14. uri začeli meriti s hrvaško Gorico.

Dvaintridesetletni napadalni vezist je član Olimpije od leta 2015 dalje, v klub je prišel malce po Mandarićevem prihodu. Pred tem je igral tudi za mariborski Železničar, ptujsko Dravo, velenjski Rudar, nemški Energie Cottbus, madžarski Gyor in romunski Petrolul. V svoji krieri je odigral tudi dve tekmi za člansko slovensko reprezentanco, na tekmi s Slovaško v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2018 se je vpisal tudi med strelce in svoji državi priigral zmago z 1:0.

Članki iz rubrike