državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
0 23.01.2019 09:47:38

BOLEČ UDAREC za slovenskega prvoligaša! K Finku odšel IGRALEC, ki je bil jeseni eden NAJBOLJŠIH

Drago Wernig - TAKA
Domžale so izgubile naslednjega sila pomembnega nogometaša.

Odšel je Agim Ibraimi, poslovil se je Andraž Kirm, zdaj je v slovo pomahal tudi Dario Melnjak. Hrvaški bočni nogometaš je bil jeseni eden najboljših posameznikov v dresu Domžal, bil je eden tistih, brez katerih si trener Simon Rožman skorajda ni mogel zamisliti udarne enajsterice. Zdaj pa se bo moral znajti brez njega. Melnjak bo kariero nadaljeval v Turčiji, kjer je postal novi soigralec Matica Finka, bivšega nogometaša Olimpije. Podpisal je namreč za Rizespor, ki se bori za obstanek v prvi turški ligi.

Melnjak je imel pogodbo z Domžalami podpisano le še do poletja, zato so ga Domžale skorajda morale prodati, če so želele z njim vsaj malce zaslužiti. Znesek, ki so ga prejele, ni astronomski, bolj drobiž. Nogomania poroča, da je bil prestop vreden okrog 60.000 evrov.

"Odškodnina je glede na preostanek trajanja pogodbe primerna, vsekakor pa ni zanemarljiva. V kolikor bomo uspeli, da v prihodnje vsak igralec v Domžalah odigra toliko kvalitetnih tekem, na koncu pa uspemo z njegovo prodajo pokriti vse stroške in ob tem še nekaj zaslužiti, bomo ob podpori domače produkcije tekmovalno in poslovno še naprej izjemno uspešni," se nadeja športni direktor Domžal Matej Oražem.

melnjak
nkdomzale.si

Članki iz rubrike