ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 09.01.2019 14:37:17

ALARM in DRAMA v taboru madridskega Reala! Igralci udrihali čez svojega zvezdnika

Profimedia
V taboru madridskega Reala se je oglasil alarm. Kraljevi klub je katastrofalno vstopil v leto 2019 - najprej je le remiziral z Villarrealom (2:2), potem pa je doma izgubil z Realom Sociedadom (0:2).

Danes so se v vadbenem centru soočili igralci in člani treneskega štaba. Eduardo Inda, urednik Okdiarija, je sinoči v priljubljeni televizijski oddaji "El Chiringuito" razkril, kaj se je dogajalo za zaprtimi vrati. Najglasnejši naj bi bili kapetan Sergio Ramos, Luka Modrić in Karim Benzema, ki so soigralcem skušali dopovedati, da je prišel zadnji čas, da se vsi skušaj zresnijo, ohranijo enotnost, sicer bodo na igrišču izpadli smešno.

bale


Najbolj samokritičen je bil Marcelo, ki je vsem prisotnim priznal, da je daleč od prave forme. Vsi prisotni so močno udrihali po Garethu Balu, predvsem zaradi dogodka v času zadnje tekme z Realom Sociedadom. Valižan na tej tekmi zaradi poškodbe namreč ni igral, dogajanje na zelenici je spremljal s tribune. No, ni zdržal do konca, ampak je stadion zapustil že v 78. minuti, ko so gostje vodili z 1:0.

Poteza Bala je močno razjezila Realove navijače. Vse glasnejše so tudi govorice, da bo poleti tako ali tako zapustil klub. Predsednik Florentino Perez želi z njegovo prodajo iztržiti 150 milijonov evrov, vprašanje pa je če bo za takšno celo našel kupca.

Sestanek je trajal manj kot 30 minut, na koncu pa so se vsi strinjali, da se bodo do konca sezone izkazali z borbenostjo in dostojno nosili dres kraljevega kluba.

Varovanci argentinskega stratega Santiaga Solarija bodo danes v kraljevem pokalu igrali z Leganesom, v nedeljo jih v prvenstvu čaka gostovanje v Sevilli pri Betisu, z mislimi pa so že pri osmini finala lige prvakov - dvoboju z Ajaxom.

Značke: real, madrid

Članki iz rubrike