vesna janković Odkrito.si

Vesna Janković otroka pustila njemu in pobegnila ...

Jan Plestenjak, modrijani, blaž švab Svet24.si

Modrijani so bili prestrašeni, ko jih je poklical...

duhovna oči roke Petisvet.si

Grobe besede v naše življenje pritegnejo ...

julen, iskanje, totalan, iskalna akcija Svet24.si

Še nekaj metrov do malega Julena, a gre zelo ...

jeza Svet24.si

Tedenski horoskop: zalomilo se bo marsikaj

uros in senka Njena.si

DJ Umek se je poročil

reka ljubezni požar Njena.si

Reka Ljubezni: Razkrito, kdo je Terezin otrok

nu
nu
1 09.01.2019 10:55:16

V Mariboru ljubijo Keka in sovražijo Katanca!? Pojasnilo Milaniča, ki dviguje prah!

V Ljudskem vrtu gledajo drugače na Matjaža Keka kot na Srečka Katanca.

Ko je Srečko Katanec, takrat še slovenski selektor, pred dvema letoma organiziral prijateljski tekmi s Savdsko Arabijo in Finsko, v kateri je želel preizkusiti nekatere nogometaše iz domače lige, ga je Maribor zavrnil in svojih nogometašev ni želel spustiti v izbrano vrsto. Dve leti kasneje želi podobno storiti Matjaž Kek, ki bo 24. januarja v Marbelli vodil Slovenijo na tekmi s kitajsko reprezentanco do 25 let. Ker tekma ne bo odigrana v uradnem Fifinem terminu, bo lahko slovenski selektor računal le na tiste nogometaše, ki bodo dobili dovoljenje svojih klubov. In če bo želel preizkusiti nogometaše Maribora, bo to lahko storil.

"Osebno s selektorjem nisem govoril. Mislim, da bo kateri izmed naših igralcev na seznamu. Normalna pot bi bila, da bi kdo bil," je Darko Milanič spregovoril o prihajajoči reprezentančni akciji Slovenije, ki se bo na jug Španije odpravila 19. januarja, vrnila pa se bo 25. januarja. "Iskreno povedano, zelo dobro bi bilo vedeti, kateri moji fantje bodo na seznamu. Po eni strani je super, da gredo fantje v reprezentanco; da bi jih vsaj čim več šlo. Po drugi strani pa bom moral malce prilagoditi treninge," je pojasnil Milanič in potrdil, da bo Maribor svojim nogometašem zagotovo dovolil na reprezentančni zbor.

"Uradnega seznama še ni. Seveda bomo spustili svoje igralce. Seveda!" je zatrdil strateg vijoličastih, nato pa na opazko, da pred dvema letoma, ko je bil na klopi Slovenije Srečko Katanec, tega niso storili, odvrnil: "Stvari, mišljenje, odzivi se spreminjajo. Mislim, da je tako prav – da se na neko stvar ne odzivaš vedno enako. To se spreminja in v življenju je velikokrat tako, da se danes na nekaj odzoveš tako, jutri spet drugače. Mislim, da to ni nič nenavadnega."

Članki iz rubrike