kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 07.01.2019 10:49:09

PREGLOBOKO je pogledal v kozarec. Rooneyja so aretirali, Rooney se zahvaljuje policiji

Profimedia
Angleški zvezdnik znova v središču pozornosti zaradi svojega vedenja.

Angleški zvezdnik in nekdanji reprezentant Wayne Rooney je v preteklosti že polnil strani rumenih časopisov, zdaj pa je ponudil ponudil novo priložnost, da se razpišejo o njegovem nešportnem življenju. Nogometaša ameriške ekipe DC United je namreč prejšnji mesec aretirala policija, ker naj bi pregloboko pogledal v kozarec, hkrati je v javnosti preklinjal oziroma se grdo vedel. 

Policisti so nekdanjega nogometaša Manchester Uniteda aretirali 16. decembra na mednarodnem letališču Dulles v predmestju Washingtona. Rooney naj bi po vrnitvi s promocijskega dogodka v Savdski Arabiji v javnosti kazal očitne znake opitosti, kar je v ZDA že prekršek.


"Med letom je Rooney vzel tablete za spanje, te so v povezavi z alkoholom, ki ga je spil na letalu, povzročile težave v njegovem vedenju. K njemu je pristopila policija, po pogovoru pa ga je izpustila. Dobil je le kazen plačila 25 dolarjev. Zadeva je končana, Wayne se zahvaljuje policiji zaradi načina, kako ga je obravnavala," je za britanske medije povedal Rooneyjev zastopnik.

Pri njegovem klubu, pri katerem ima 2,8 milijona dolarjev letne plače in še dodatne bonuse za uspehe (pogodbo ima do leta 2020), incident niso hoteli komentirati, dejali so le, da razumejo zanimanje medijev za zadevo, a je ta njegova zasebna stvar.

Značke: nogomet, slovenija

Članki iz rubrike