Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
21.12.2018 15:41:59
Deli članek:

Zapustil OLIMPIJO in pogorel v NEKAJ TEDNIH, zdaj priznal: Rad bi se VRNIL TJA, kjer ...

alesfevzer.com

Nathan Oduwa je spet brez kluba.

Poročali smo že, da se bo Nathan Oduwa ekspresno hitro poslovil od danskega kluba Vejle, zdaj pa so iz vodstva slednjega uradno sporočili, da Anglež ni več njihov član. Oduwa je bil član rdečih le tri mesece, v tem času pa je na igrišču preživel pičlih 52 minut. "Čeprav sta imeli ob sklenitvi sodelovanja obe strani najboljše namene, pa smo skupaj ocenili, da bo za vse najbolje, če se bomo razšli," je pojasnil tehnični direktor Vejleja Jacob Krüger.

Oglasil se je tudi nekdanji nogometaš Olimpije, ki je brez dlake na jeziku priznal, da bi se z največjim veseljem vrnil tja, kjer je že bil. Toda ne v Ljubljano, marveč v Glasgow. "Z veseljem bi spet zaigral v dresu Rangersa," je razkril Londončan, ki je pred leti na Ibroxu igral kot posojen član Tottenhama, in nadaljeval: "Na Škotskem sem zelo užival, in če bi se lahko vrnil na Ibrox, bi priložnost zagrabil z obema rokama. Rangers ima posebno mesto v mojem srcu, saj sem se v modrem dresu prvič zares dokazal v profesionalnem nogometu. Močno si želim, da bi bil Rangers eden od klubov, med katerimi bom lahko izbiral, ko bom iskal novega delodajalca."

Vprašanje je seveda le, ali si ga v svoji ekipi želi tudi legendarni Steven Gerrard. Dejstvo je pač, da je preteklo že kar nekaj časa, odkar je Oduwa nazadnje opozoril nase. Tudi pri Olimpiji so bile njegove predstave večinoma podpovprečne …

www.alesfevzer.com
Nathan Oduwa