psihoterapija, pogovor Svet24.si

Je novi predlog zakona o psihoterapiji za ljudi ...

callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

robert golob vlada Reporter.si

Naj Golob ne izsiljuje RTV in ne posega v njen ...

kek jankovic Ekipa24.si

Epsko! Ljubljanski župan sprejel nogometno ...

ravna zemlja Njena.si

Nenavaden šov: Tekmovalci bodo dokazovali, da je ...

slovenija hrvaska 3 Ekipa24.si

Oglasil se je tudi zelo kritizirani selektor ...

nu
nu
3 25.11.2018 11:40:13

Ramos se je ODZVAL NA DOPING OBTOŽBE! Besede osupnejo: Situacija je VSEKAKOR TEŽKA, resnica je ...

Reuters
Kapetan Real Madrida in španske reprezentance se je odzval na obtožbe in namige Football Leaks. Seveda povsem v svojem slogu.

Ni trajalo dolgo, da se je po razkritju dopinških nepravilnosti Sergia Ramosa, oglasil kapetan Reala. Proti tistim, ki so razkrili dokumente in se zdaj naslajajo nad težavami tako njega kot moštva, je imel jasno sporočilo.

"Že dolgo časa navdušen jaham uspešni val s svojo surfersko desko. Tisti, ki tega ne marate, se lahko mirno zmočite," je začel v svoji izjavi. 

"Situacija je vsekakor težka. Moja pravna služba se bo zoperstavila tem obtožbam, kot sta to storila Real in Uefa. V celotni karieri sem opravil 300 dopinških kontrol in vedno sodeloval po pravilih."

"Vedno želijo očrniti moje ime in statsu. Po 15 letih nikoli nisem zavrnil dopinške kontrole. Tisti, ki me poznajo, vedo, da nisem storil nič nelegalnega."

Seveda se je 32-letni branilec odločno postavil proti dopingu v športu, čeprav dokumenti kažejo, da je res dobil dve injekciji prepovedanega poživila v ramo in koleno, kar bi moral nogometaš Reala seveda prijaviti. 

"Sem povsem proti dopingu. Nikoli nisem in nikoli ne bom sodeloval pri tem ali dal dovoljenje za karkoli povezano z dopingom," je še izjavil španskim medijem. 

O FINALU LIGE PRVAKOV LETA 2017:

"Prejel sem zdravniško pomoč za preventivo s strani zdravstvenih profesionalcev v klubu. Zadeva je bila razrešena formalno med vsemi vpletenimi stranmi."

O TUŠIRANJU PRED KONTROLO PROTI MALAGI:

"Po tekmi proti Malagi so mi dejali, da morajo vzeti vzorec. Ker čas ni bil na moji strani, ker smo se vračali nazaj v Madrid, mi je dopinški uslužbenec dejal, da se lahko stuširam v njegovi prisotnosti in kasneje opravim dopinški test, ki sem ga opravil, kot vse poprej."

Članki iz rubrike