psihoterapija, pogovor Svet24.si

Je novi predlog zakona o psihoterapiji za ljudi ...

callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

robert golob vlada Reporter.si

Naj Golob ne izsiljuje RTV in ne posega v njen ...

jan oblak Ekipa24.si

Jan Oblak po koncu tekme na robu solz! Kapetan ...

luka-pangos Njena.si

Ljubezenska preizkušnja zmagovalca MasterChefa

jan oblak cristiano ronaldo Ekipa24.si

Cristiano Ronaldo brez ovinkarjenja povedal, kaj ...

ue
ue
0 25.11.2018 09:08:42

Lahko bi prišlo do VELIKE TRAGEDIJE! Dramatična izpoved šoferja Bocinega avtobusa: 'Ob napadu sem IZGUBIL ZAVEST!' (video+foto)

Profimedia
Povratna tekma pokala Libertadores je bila prestavljena za 24 ur zaradi napada na avtobus Boce.

Skupina navijačev Riverja je v bližini stadiona Monumental pričakala avtobus Boce Juniorsa na poti na tekmo in navkljub policijski zaščiti vanj zmetala številne kamne, steklenice in druge predmete. Ni še jasno, ali so bili navijači tisti, ki so vrgli tudi solzivec, ali je to storila policija, ko jih je skušala odgnati.

Vse skupaj je povzročilo veliko dramo, ekspedicija Boce je na stadion prišla z razbitim avtobusom, nekateri igralci in ljudje iz štaba ter vodstva pa so bili poškodovani, imeli so težave z dihanjem, predvsem pa vsi povsem šokirani in prestrašeni.



Zdaj je svojo plat zgodbe povedal tudi šofer avtobusa. "Sam sem omedlel! Podpredsednik Paolini je v tistih trenutkih prijel volan, dokler nisem prišel k sebi in fante pripeljal do stadiona. Lahko bi prišlo do tragedije. Spomnim se samo, da sem videl nekaj kamnov, potem pa sem se izgubil," je pripovedoval El Gringo, kot ga kličejo.

"Najhuje je bilo, ko sem zapeljal na Lidoro Quinteros in Libertador, tam se je zgodil množični napad. Bilo je, kot bi nas napadla vojska. Prišli smo na tekmo, ne v vojno!," je še povedal prav tako povsem pretreseni šofer.

Galerija

Članki iz rubrike