vesna janković Odkrito.si

Vesna Janković otroka pustila njemu in pobegnila ...

Jan Plestenjak, modrijani, blaž švab Svet24.si

Modrijani so bili prestrašeni, ko jih je poklical...

duhovna oči roke Petisvet.si

Grobe besede v naše življenje pritegnejo ...

julen, iskanje, totalan, iskalna akcija Svet24.si

Še nekaj metrov do malega Julena, a gre zelo ...

jeza Svet24.si

Tedenski horoskop: zalomilo se bo marsikaj

uros in senka Njena.si

DJ Umek se je poročil

reka ljubezni požar Njena.si

Reka Ljubezni: Razkrito, kdo je Terezin otrok

nu
nu
0 18.11.2018 11:21:37

Bolečina je prehuda: Tako sta se na smrt Klemna odzvala njegov nekdanji in zdajšnji klub!

Od Klemna Musulina sta se poslovila tudi njegov nekdanji in zdajšnji klub.

Nesrečnega slovenskega nogometaša Klemna Musulina so našli mrtvega v okolici Krvavca, za seboj je pustil ženo in sina, nepričakovano smrt objokujejo tudi njegovi številni prijatelji, ki se jih je v igralski karieri nabralo kar nekaj.

Nazadnje je bil član nogometnega kluba Bartog Trebnje, v katerem so bili zelo aktivno udeleženi v njegovo iskanje, po sobotni žalostni novici pa so se oglasili prek svojega facebooka.


"Prejeli smo žalostno novico, da je bil naš član Klemen Musulin danes najden na Krvavcu mrtev.
Policija je danes na območju Krvavca, v sodelovanju z gorsko reševalno službo, vodniki reševalnih psov, gasilci prostovoljnih društev in ostalimi, izvedla obsežno iskalno akcijo. Iskalno območje je bilo razdeljeno na kar 61 območij, ki jih je do 12. ure pregledovalo 240 usposobljenih iskalcev. 11 območij je bilo takih, da so zahtevali alpinistično opremo in visoko stopnjo usposobljenosti iskalcev. Ta območja so pregledovali policisti gorske enote in gorski reševalci.
Klemen Musulin je bil okoli 12. ure najden med Krvavcem in naseljem Kokra na višini okoli 1.000 metrov. Po podatkih, ki smo jih dobili, je Klemen padel čez višji skalni prag.
Klemnovi ženi in sinu, ki je tudi naš član ter ostali družini izrekamo iskreno sožalje.
Počivaj v miru, Klemen! Pogrešali te bomo," se je glasilo sporočilo kluba iz Trebnjega, zelo prizadeti pa so tudi člani nogometnega kluba iz Črnuč, kjer je svoj čas opravljal tudi vlogo kapetana. Težko je najti besede, s katerimi bi se lahko poslovili od svojega nekdanjega člana, počastili so ga tako, da so sliko profila in naslovno fotografijo obarvali v črno. Bolečina je pač prehuda ...

Članki iz rubrike