Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 15.11.2018 10:07:38

NORO! Zvezdnik Juventusa na spletu videl TA PROSTI STREL malčka, sprožil iskalno akcijo in ... (video)

Nogomet včasih res piše fantastične zgodbe.

Pred dvema tednoma se je zvezdnik Juventusa Paolo Dyabala obrnil na svoje sledilce na družabnih omrežjih s prav posebno prošnjo. "Prosim, pomagajte mi ga najti," je zapisal, ob tem pa delil video neznanega malčka, ki je v neznanem okolju naredil nekaj neverjetnega. V Juventusovem dresu s številko 10 in priimkom Dybala na hrbtu je prosti strel kot za šalo izvajal tako, da je žoga zletela naravnost skozi majhno okno neke stare hiše. 

Posnetek lahko vidite spodaj, malček je vse skupaj ponovil večkrat, za nameček pa je uspešne zadetke proslavljal tako, kot zadetke proslavlja Dybala. Stekla je iskalna akcija, trajalo je nekaj časa, nato pa se je oglasila iranska televizija, ki je prepoznala okolje svoje dežele in tudi našla dečka. Gre za 10-letnega Amirja in majhnega kraja, ki je precej bližje Kuvajtu in Iraku kot iranski prestolnici Teheranu. Nadarjeni Amir tam igra za otroške ekipo lokalnega kluba. 

Dybala je najdbo pozdravil z velikim navdušenjem in že obljubil, da bo svojega sijajnega oponašalca na tak ali drugačen način tudi srečal v živo. Malčku, ki je dejansko velik navijač Juventusa in kajpak Dybalov oboževalec so se tako uresničile sanje le zato, ker je nekdo na spletu objavil posnetek zdaj že slavnih strelov, Dybala pa jih je slučajno videl. Posnetek, ki si ga seveda lahko ogledate spodaj. 

Značke: dybala, juventus, iran, otroc

Članki iz rubrike