Jenrej Tozon Odkrito.si

Težki časi za Jerneja Tozona: njegovo dekle po ...

horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: Odločitve tega tedna bodo ...

angel-3026517_1920 (2) Petisvet.si

25. teden so Angeli poimenovali kot teden pozdrava...

toča, legen Svet24.si

VIDEO in FOTO: Najprej klestilo na severu države,...

oblaki, neurje Svet24.si

Konec vročinskega vala, napovedi se ponekod že ...

spela groselj grega 10 Njena.si

Špela odkrito: 'Poroka mi ne pomeni nič'

teja perjet-jani jugovic Njena.si

Iskrena izpoved slavne mamice Teje Perjet

nu
nu
0 08.11.2018 14:00:49

Huda grožnja za vse tiste, ki bodo sodelovalo v SUPERLIGI: Čaka jih NEPREDSTAVLJIVA KAZEN!

Reuters
Pa naj si še kdo upa igrati v superligi, s katero so "zagrozili" nekateri največji evropski klubi.

Ko je v javnost prišla ideja nekaterih največjih nogometnih klubov v Evropi o novi mednarodni nogometni ligi, se je v javnosti razvnela huda razprava o tem, kaj to pomeni za evropski nogomet.

Delno naj bi bila zaprtega tipa, saj bi v njej sodelovalo 11 največjih evropskih klubov, ostalih pet klubov pa bi se iz leta v leto menjalo. Če se je ta ideja nekaterim navijačem zdela sijajna, vpletenim klubom prav tako, saj bi tako lahko zaslužili dodatne milijone evrov, pa se z njo niso strinjale nogometne organizacije. S tem naj bi prizadejali hud udarec evropskemu nogometu, mnogi manjši klubi bi ostali brez denarja, ki ga nujno potrebujejo za obstoj in napredek.

Toda kako preprečiti to idejo elitnih klubov? Predsednik Fife je prišel na zanimivo idejo. Gianni Infantino se dobro zaveda, da klubom težko prepreči igranje v prvenstvih, ki niso pod okriljem Fife, hkrati je prepričan, da so kazni za igralce prava rešitev. "Lahko si zraven ali te pa ni. Če igralci ne želijo igrati v mednarodnih tekmovanjih, potem to velja za vse - državna prvenstva, pokal konfederacij, evropsko in tudi svetovno prvenstvo. Mi smo tukaj zato, da zaščitimo nogomet in najdemo rešitve, ki bodo pomagale klubom in svetovnemu nogometu."

Članki iz rubrike